Monday, August 26, 2013

tips cara nak jadi tinggi



tinggi..
dulu pun mun nak tinggi
memandangkan mun ni kategori kurang tinggi
kurang tinggi ye bukan rendah

jadi macam2 jugakla mun buat semata2 nak tinggi
antaranya

minum susu

ye..minum susu banyak2..tapi mun ni jenis xsuka susu..
jadi mun xamalkan pon..hahaha
awal2 je semangat minum susu



high heel, cara nak tinggi, cara mudah nak tinggi, verns, tips cantik,minum susu, bergayut, senaman
google


bergayut

hah..ni kalau kat taman tu kan slalu ada hanging bar tu kan..
mun pernah buat..tapi pernah jatuh..
lepas tu xpernah buat..
lagipon sakitlaaaaaaaa..bukan panjangkan kaki tu..panjangkan tangan adala..

high heel, cara nak tinggi, cara mudah nak tinggi, verns, tips cantik,bergayut, minum susu, senaman
google


exercise

ramai xtahu sebenarnya ada senaman untuk tinggi
mun pernah cari kat internet
senaman dia mudah je..


high heel, cara nak tinggi, cara mudah nak tinggi, verns, tips cantik,exercise
google


high heel, cara nak tinggi, cara mudah nak tinggi, verns, tips cantik,exercise

google


lepas semua xmenjadi..
mun berdoa jela..
moga2 mun tinggi sikit..
yela..orang slalu ingat mun budak sekolah lagi..
padahal dah cukup umur nak kahwin ni :p
hahaha
tapi sekarang mun dah bole terima ketinggian mun..
kecik2 cili padi apa..





hah..ada satu lagi tip macam mana nak tinggi dengan berkesan
ni konfem berkesan






pakaila high heel
konfem korang tinggi
dan itula yang mun buat skrang
hehehe
jadi mun dapat ketinggian yang mun idamkan 
dengan memakai high heel..


high heel, cara nak tinggi, cara mudah nak tinggi, verns, tips cantik,


itu cara mun..cara korang pulak??




16 comments:

Aswan Azmy said...

Wan dah terlebih tinggi dah..hehe

Sis Ieja said...

buat semua diatas still pendek jugak, tsk hahaha

Cik Mun said...

@Aswan Azmy untungla dia tinggi..hehe

Cik Mun said...

@Sis Ieja haha..xpe..still comel ape..

Siti Asiah said...

Tak yah tinggi2 mun kecik lagi comel...:)

Mieza Jhaa K said...

Sebenarnya org gemuk nmpak lebih pendek.. kalau kurus nampak tinggi je.. jadi jgn gomok2 ok..

Cik Puan Rara said...

hahahaha pakai kasut tinggi jelah senang.hahaha

redza said...

ada juga senaman nak kasi tinggi

Ain Syima said...

hehe yg bawah tuu lawak . .
haah sma laa kita cara paling bwh tuu je nk buat jd tngi
minum susu xpernh tinggi, nak bergayut pn skit tgn . . so smua mlas
sng cter pkai high heel je trus sure tinggi . .

Safwan Ibrahim said...

Mun nak tinggi ea mun....hehe

sueMUNCET said...

takyah tinggi tinggi nie...
kecik lagi comel tau.. :)

Anonymous said...

sy laki, xkan nk pkai high heel..
nanti hancur hati mak + kene libas ngan bapak

puteri yasar said...

Korang nak tinggi macam model n artis2 korea??
HEIGHT UP dapat membantu korang unuk tinggi.100% terbukti berkesan! 100% tiada kesan smpingn.ade KKM,HALAL JAKIM,GMP. kesan dapat dilihat seawal 1 bulan! Hanya RM180 korg boleh jadi tggi.ade 120 tablet.utk info lanjut boleh sms/wechat 0185790420

Alya Batrisyia said...

Camne nak tinggi.. saye dah form 1.. tp org ingat saye baru darjah 3.. huhu

Alya Batrisyia said...

Camne nak tinggi.. saye dah form 1.. tp org ingat saye baru darjah 3.. huhu

lilyyfatihah said...

haihhhh. kita nakk sangad tinggi sebb kita dahh form4 orang kate kita form2, bilaa beratur pulak muka kitalahh yang ngadap cekgu btw thanks.