Thursday, August 29, 2013

tutorial pakai kain batik



hahahaha
ingat nak buat tuto mekap2
tapi kita xreti mekap2 ni :p
jadi kita buat tuto pakai kain batik jela
hehehe






mun memang jarang pakai kain batik
tapi semalam nak feeling2 ayu
jadi mun pakaila kain batik
abah balik je dari keje terkejut

"eh!! ingatkan bibik mana la sesat tadi"


muncung sedepa mun
terus tukar pakai seluar.

sekian.






17 comments:

Lieya Von Jay said...

harharhar.. terbaik lah mun. akak memang salu pakai kain batik sejak di zmn sekolah smpai lah skrg ^_^

Azwanie Hisham said...

cik mun... hahahahahahaha
tutorial pakai kain batik..
hahahahahahaha......

deno said...

jarang pakai kain batik^^

Yumida Huda said...

kengkadang kat umah yumida pun ske pakai kain batik
selesa
sejuk lg tu

Cik Puan Rara said...

Hahhhahahaha smlm mun yg buat tutorial bukak durian tu kan.

Cik YuYu said...

alolo kiutnye mun majuk ... yuyu x pndai pkai kain batik ... kalo pakai pun kejap je then pakai suar balik ... hihi :D

Norhasniza Khalid said...

haha.. macam-macam lah cik mun ni.. mama pakai lilit je, janji jangan tertanggal..

Shark Kay said...

Hahaha..
Trus pnggil bibik..
Mmg x ssuai le cik mun pkai batik kalu cmtu.

redza said...

macam bibik haha

Syafiq Kamaruddin said...

tutorial pakai kain plekat ade tak? orang slalu main bantai je sarung plekat tu asal tak tercabut kalau gi surau.. hehe

Eiqa Almond said...

Wahh, unik laa tuto niee, ehehe :P
Hhahaa Tak pasai2x kena panggil bibik yee XD

Marou Apple Hijau said...

hahaha cute tutotial.. suka2..


Entri Baru Update Tadi: Jualan Merdeka 50% The Body Shop

cheekychubbycutegirl said...

cumil je tutorial kaen batek gerak2 sndri :D

S.K.A said...

xberapa fham tgok gmbar 2..dia sma mcm pakai kain pelikat ke??

MaMa Rey said...

aduhaii Cik Mun..terus tukar seluar ye..majuk Cik Mun..hehehe..
pandai Cil Mun buat tuto ni..unik..:)

Maria Firdz said...

Hehe.. Pndai cik mun ea.. Bgus bg yg bru nk belajar pkai kain batik...

Ain Syima said...

ekeke
pun boleh laa bibik
lawak laa ayah cik mun ni
seriesly sy xpndai pkai kain batik
klau pakai sure tak sampai 2 minit dah londeh -__-