Tuesday, August 20, 2013

lactacyd for women who care



apa itu lactacyd??
lactacyd ialah jenama pencuci wanita yang dipercayai 
untuk mengekalkan kebersihan danh kesihatan miss v kita
ramai yang ambil remeh tentang ini penjagaan miss v ni..
walhal ini merupakan perkara yang penting

ada banyak produk di lactacyd yang direka khas
 mengikut kesesuaian para pengguna
antara produk-produknya ialah seperti dibawah


mun pun pengguna lactacyd sebenarnye..
selepas dipromote oleh mak mun sendiri
hehehe
best tau..
rasa die lain dari pencuci yang lain..
mun nak cakap pon xreti..jadi try la sendiri baru tahu..


so apa lagi..
jom terjah website lactacyd
ada banyak info yang berguna
korang boleh tahu mane produk yang sesuai untuk korang
dengan menjawab soalan yang dia beri
dan daftarla sebagai vip
banyak free gift bole dapat tau..



5 comments:

Diary Ain Syima said...

haah mmg best . .
bau dye pun wangi sangat . .

redza said...

err!

Norhasniza Khalid said...

nanti mama try... hihi,, macam best je..

Cik Awatif said...

Awatif pun guna yang ni jugak... rasa bersih je bila guna...

Cik Itah@RRP said...

nak try la kalau macam ni hihihi
sy guna sumber ayu hee ok jugak :)