Monday, August 19, 2013

GIVEAWAY FAIR & LOVELY bersama ASYIK MAIBUROGU.dah lama mun xjoin GA
kali ni mun nak join sebab hadiah yang ditawarkn sangat menarik
10 pemenang untuk memenangi hamper Fair&Lovely yang bernilai RM50fair & lovely, giveaway, asyik maiburogu, Jawab soalan ini.

soalan pertama 
 Fair & Lovely merupakan krim pelembap muka nombor satu di Malaysia, kini memperkenalkan rangkaian Advanced Multi Vitamin. Apakah kandungan yang terdapat di dalam Advanced Multi Vitamin ini?

jawapan
ia mengandungi Vitamin B3, C dan E, telah diperbaharui untuk membantu gadis-gadis memiliki kulit cerah berseri dengan lima rawatan pencerahan unik iaitu dapat mengurangkan bintik-bintik hitam, mengurangkan warna kulit perang,mengurangkan kesuraman , mencerahkan lingkaran-lingkaran hitam, mencerahkan tona kulit secara menyeluruh 

soalan kedua
 Lengkapkan slogan tersebut. Fair &  Lovely Advanced Multi Vitamin dan Asyik Maiburogu dapat memberikan inspirasi serta mengubah hidup saya secara positif kerana __________________________. (tidak melebihi 20 patah perkataan)

jawapan
Fair &  Lovely Advanced Multi Vitamin dan Asyik Maiburogu dapat memberikan inspirasi serta mengubah hidup saya secara positif kerana saya dapat tampil cantik berseri tanpa sebarang solekan serta dapat menambahkan tahap keyakinan saya untuk tampil di depan orang ramai.

soalan ketiga
Ceritakan pengalaman indah anda di Hari Raya Aidilfitri dengan kulit wajah cerah berseri.

jawapan
raya merupakan hari untuk kita bergembira,melawat sanak saudara serta makan!! tapi raya tidak akan meriah jika mempunyai kulit yang kusam dan tidak bermaya kan..terutama sekali bila selalu ditegur oleh orang sekeliling. ini mempuatkan keyakinan diri berkurang dan ingin terasa ingin berkurung didalam bilik selama-lamanya..tapi masalah ini saya dapat atasi apabila ibu saya mencadangkan saya menggunakan fair & lovely. jadi hasilnya raya kali ini lebih bermakna serta seronok terutamanya ramai rakan-rakan dan saudara menegur perubahan yang dapat dikesan diwajah saya..saya dapat tampil cantik dan berseri-seri dipagi raya..
sekiannak join klik sini


11 comments:

Norhasniza Khalid said...

selamat bersegmen cik mun...

Normi Nieza said...

gud luck..:)

Syarafi[skyforce331] said...

agak2 apa efek fi guna fair n lovely..soalan cepu emas :D

Cik Mun said...

@Syarafi[skyforce331] haha..bertambah kacak dan bergaya..**bodek2..

Syarafi[skyforce331] said...

@Cik Mun oooo bodek je taw aee..bak sini duit raya! :P

Cik Mun said...

@Syarafi[skyforce331] hohoho..larikkkkkkkkkkk..

Syarafi[skyforce331] said...

@Cik Mun argh1!! kejar!!! *unggun api

Cik Mun said...

@Syarafi[skyforce331] nyorok2..kunci pintu..hahaha

Syarafi[skyforce331] said...

@Cik Mun Pegang kapak! heheheheh *evil laugh

bieha abdul said...

fuh, makin berseri2 la cik mun klu menang nanti

Asyik Izas said...

terima kasih cik mun sbb sudi join..semoga berjaya yea..;)