Sunday, August 25, 2013

sibuk




to do list

-buat medical checkup
-tangkap gambar untuk dokumen2
-dapatkan pengesahan untuk dokumen
-pilih buku nak bawak nanti




okey
tinggal ni je yang mun xbuat lagi 
minggu depan nak pegi dah
nampak sikit kan..
tapi selagi xselesai ni sumer
selagi tu la xsenang duduk



tengah khusyuk isi borang ni..hehehe




9 comments:

Normi Nieza said...

selamat belajar cik mun..:)

ros_reeza said...

Selamat hari raya aidilfitri Cik Mun :)

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

Prepare nak masuk degree ke syg??? Gambatte!

Lieya Von Jay said...

harap2 semua nya berjalan dengan lancar ye cik mun ^_^

NANG NOR AZIMAH LONG NADZRI said...

daru dulu sampai sekrang , memang tak suka isi segala jenis borang macam ni , leceh kot...pastu nak kea sahkan lagi la...erm , mmg perlu kesabaran yang tinggi :D

Norhasniza Khalid said...

semoga dipermudahkan urusan ye cik mun...

S.K.A said...

wowww..rajin2 =) adik sy relax je..kah3..cek elok2..jgn tertinggal dah la..

Nurfatin Liyana said...

Semoga dipermudahkn segala urusan ye mun :)
nak tanya lah, clearance ni just for konvo je kan?
sbb yana x buat pun lagi yg tu.
ingt nnt dh msuk degree bru buat.
btw, mun uitm mna ye? :)

deno said...

semoga segalanya dipermudahkan ya :)