Wednesday, July 3, 2013

surprise!!


hi
kali ni update pasal hadiah yang mun dapat dari si dia..
8 bulan xjumpa jadi dia kata nak bagi sumting yang istimewa..
hohoho..
sape yang x eksited bile orang nak kasi hadiah kan..
die cakap mun akan guling2 bile dapat hadiah tu..
hahahaha..

nak tahu ape dia kasi???














taraaaaaa


mun dapat pandora bracelet..
dia cakap dia yang pilih and susunkan beads2 tu..
nmpak x ade kucing kat gelang mun..
dia cakap dia mintak kucing tu sebab mun suka kucing..
mula2,,tu mun blur jgak..
sebab mun tak tahu kot pasal pandora ni..hahaha
mun suka sebab dia cantik je..
tapi xla sampai nak guling2..mak mentua nmpak cancel nak buat menantu nnti..
lepas tu mun search la ape menda pandora ni..




ooo..
baru tahu..
nampak tak mun memang ketinggalan sikit menda2 macam ni..
si dia lagi expert..hahaha
dari sini..mun dapat tahu harga die brape..
hahahaha
dah dia xnak bagitau..dia suruh mun cari sendiri..
mak aihh..terkejut den tengok harga die..
takut nak pakai..hahaha
tapi die cakap beli kat US lagi murah dari beli kat malaysia..
tapi murah2 pon..mahal jgak bagi mun..
apa2 pun..
terima kasih ye awak..
ingat jugak kita kat sana ye..
hohoho
nnti kalau gi sail lagi..
jangan la beli hadiah mahal2..
simpan duit nak kahwin kan lagi best**blushing
hahahaha

ohye..
dia ada bagi ni jugak..




mun panggil little bubba hijau..
hahaha
bole pulak dia cakap die teringat kat mun bile tengok katak ni..
muka mun dengan katak ni sama ke??
hahaha..
maybe comel macam mun kot :p
auwwww..perasan..


ni antara buah tangan yang die bawak balik dari sail yang lepas..
well..sangat happy bila dapat hadiahkan..
tu tandanya dia ingat kita even jauh nun disana..
kalau dia bagi mun magnet yang lekat kat peti ais tu pon mun still suka kot..hahaha
price does matter but sape yang bagi tu yang penting :)


bye2..













16 comments:

redza said...

kawen cepat2..nanti dapat hadiah lg mahal

ejulz said...

cantik.. :)

Miza Lee said...

wow!!! :)

adrianna syaz said...

Comeynya katak tu...

Salam Knal cik mun..sya folo blog cik mun..jika sudi,snggahla ke blog sya :)

Sya Chot .. said...

mun,sya tahu pandora ni,harga dia mmg wawawwooomm la..sangat BEST dapat benda tu..sya cemburu ni,sya cemburu ni..hahaha sya doalan kekal sampai akhirat kelak yer dear..bhgia2 selalu..opss btw,klw la sya yg dpt pandora tu,sya dah guling2 bahgia+gembira.lntak la mak mertua nk reject..hahaha :)

#Opss,panjg plak komen..hehe

MaMa Rey said...

gelang tu cantik cik mun..
best dpt hadiah dr si dia..tu tanda syang tu cik mun..

ammelia yusoff said...

lawanya bracelet tu :)

Syarafi[skyforce331] said...

wah!!! cantik!!... kalau fi dpt pun fi tak minat...sbb fi laki :P

Fatin Liyana said...

aww sweetnya dapat hadiah daripada si dia.
cantik gelang tu. hihi, take good care of it ye ;)

ros_reeza said...

betul, si pemberj hadiah tu yang lagi bermakna dari nilai hadiah kan..moga hubungan kalian berkekalan..:-)

ros_reeza said...

betul, si pemberj hadiah tu yang lagi bermakna dari nilai hadiah kan..moga hubungan kalian berkekalan..:-)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Bestnye Hadiah...cantik gelang tu...

Mime MF said...

alamak sweetnya!!hehe dpt hadiah ohsem mosem lg...huhu cpt² kawin!^_^

J.Syazwana said...

cantiknye pandora tuuuuuuuuuu. huhuhu.

fuyohh 8 bulan x jumpe?
lamenye.
pengsan.

E'in said...

cantik laa gelang tu... :)

8 bln xjumpe??? *pengsan*

Miss Violet said...

atototo~ sweet yer. hihi