Monday, July 22, 2013

cukup umur



alhamdullilah..
sudah bertambah satu tahun umur mun..
hahaha
umur makin bertambah tapi perangai still xmatang

mak kata kakak ni macam form 3 je..
cik jantung pon cakap macam tu .mun still ade rupa budak form 3 or form 4..
nampak sengat keawetan muda mun kan situ..
padahal umur dah 20 an =_=..

terima kasih sebab yang sudi call/mesej mun untuk wish..
terharuuuuu
even cik google pon bertukar wajah sempena birthday mun..
hikhikhik..


memandangkan birthday mun jatuh pada bulan kita berpuasa..
mun xsambut pon..
yela..lepas bukak pose..siap2 untuk solat terawih..
balik dari solat terawih mata dah mengantuk..
hehehe..
so memang xsambut pon..
dapat ucapan dari orang tersayang pun dah cukup sebenarnye..




harapan??
mun harap mun dapat jadi lebih matang..
jangan nak keras kepala sangat
tinggalkan segala menda yang lepas dan cuba cipta pengalaman baru yang indah
dapat jadi anak isteri yang solehah =P
berjaya dengan apa yang mun buat..
hehehe




thanks najla sebab buat entry sempena birthday mun..
nak muahhh sebijik..
hehehe




5 comments:

redza said...

selamat hari lahir!

zakirasli .. said...

Wah, selamat hari lahir ye :)

Ara Afiq said...

wah happy birthday dear. xoxo

Mysara Ab Rahman said...

wah..hepy belated bezday dear.:)

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

wahhh happy birthday syg!! ena pun lagi sebulan je lagi nak genap 21 tahun.. boleh dah mengundi untuk tahun akan datang