Wednesday, July 17, 2013

epal



blog dah bertukar wajah!!!
nampak serabut la pulak..
haihhh =_=
satu hari ni mun duk mengadap laptop menghias blog..
hehehe
xde apa nak buat arini..
jenuh mun cari tutorial nak sambungkan header dengan body..
semua tutorial yang mun jumpe tadi xmenjadi..
last2..mun adjust sendiri..try and error..
tp still xcantik cantuman dia..
then, mun cari lagi tutorial lain yang maybe dapat bantu header mun..
tapi yang lain pulak mun dapat..


taraaaaaaaa


mun blaja macam mana nak lukis gamba epal ni guna excel..
okla kan..first try..
sebelum ni mun ada jgak guna excel lukis doodle..
tapi mun tahu basic jela..bentuk bulat buat muka, bentuk segiempat buat badan..
khusyuk mun mengadap lukisan ni
sampai terus xjadi nak hias blog..
biarkan jela..
raya nanti mun tukar guna header lama mun..
heeeeeeee


harini request nak makan nasi kerabu kat abah..
xtahu la dapat ke x..
hohoho






8 comments:

Budak Kampung said...

chomel epal 2.mai sebijik bg kat kami

redza said...

mesti abah cari sampai dapat nasi kerabu tu

Mysara Ab Rahman said...

mai ni lagi la xreti nk lukis sgala bagai

Sya Chot .. said...

memang cantik dah blog mun..suka2..hehe maintain ngan tema pink..header pun owsem..blh la lepas ni,buat utk sya satu header cantik cam tu.heheheh :)

mun,cubaan pertama pun dah cantik epel tu,klaw lagi byk cubaanya,msti lagi awsem..cantik :)

Anne Nurain said...

senang tak lukis guna excel?
x penah try lagi la.. hehe..

Syarafi[skyforce331] said...

takpa cik mun buat slow2..lama-lama jadlaaa, blajar dari kegagalan itu lebih bermakna :)

E'in said...

fuyooo blog die... :)

kacang said...

waa..1st try pun dah lawa mun..urmm..ckp pasal nasi kerabuu..rindu nasi kerabu palam..huhu