Thursday, July 11, 2013

kelebihan terawih


alhamdulillah..
dah masuk hari ke-3 kita berpuasa kan..
harap2 ramadhan kali ni lebih bermakna dan lebih baik dari sebelum ni..

sebelum2 ni..tiap tahun mun akan terawih bersama2 kawan2 mun..
berbuka bersama..gi bazar ramdhan sama2..
duduk hostel kan jadi berjauhan la sikit dengan family..
tapi tahun ni..sepanjang bulan ramadhan mun dapat berpuasa dan
berbuka bersama family..
yeayyy!!!
hahaha..makan pon bole request lagi..
teringin ni teringin tu..hihi..
terima kasih mak sebab layan anak mak yang banyak songeh ni 

bukan tu saje..
tahun ni jugak mun dapat gi terawih sama2 dengan family..
berbeza la sikit..ngan kawan2 banyak gosip nak kongsi..
tapi bila gi ngan mak ni jadi baik pulak..hahaha


bersama2 lah kita rebut peluang untuk beribadah kepadaNya



abaikan eyebag sebeban tu**




maaf ye..kelebihan terawih tu mun delete memandang ianye hadith palsu..
terima kasih sebab menegur :)




10 comments:

kajaharuna said...

yela, kita kalau buka puasa dengan family request itu ini senang dapat..

hah update ye kelebihan malam yang seterusnye :) hihi

redza said...

mun..kelebihan solat tarawih tu hadith palsu..jangan disebarkan

rujuk sini

https://www.facebook.com/shamkamikaze/posts/10151452152676612

NANG NOR AZIMAH LONG NADZRI said...

waa , best terawih kat rumah , dgn family....sy terawih sorang je kat sini , tgu nanti balik raya , baru boleh terawih dgn family...

Cik Mun said...

@kajaharuna btol tu..duit pon jimat duk rumah :p..maaf tadi tu hadith palsu..mun baru tahu..

Cik Mun said...

@redza terima kasih ye sebab tegur :)

Cik Mun said...

@NANG NOR AZIMAH LONG NADZRI iye..ni pun sebab mun dah habes study..kalau x..puasa berjauhan jgak dgn family..

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

Alhamdulillah, semoga kita lebih semangat untuk menunaikan terawih pada hari akan datang... =)

miss fifi said...

bukak puasa dengan famili memang sselalunya best, sebab bole manja2 gitu :3

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Rindu nak terawih bersama famyli..
tahun ni tahun yang ke 6 berpuasa jauh dari family... :(

zakirasli .. said...

kelebihan tarawikh tu saja dwujudkan utk bg org brsemangat nk pg solat terawikh... best kan dpat berpuasa brsama2x keluarga :)