Friday, September 6, 2013

Review Blog 2.0





syarat-syaratnya

1) Follow blog www.sheilashahfiekry.my [wajib]
2) Like fanpage Sheila Shahfiekry (klik dekat sidebar ye) [wajib]
3) Tinggalkan url blog dan juga nama facebook [wajib]
4) Kalau korang buat entri, [sebagai bonus] aku masukkan dalam bloglist 'Lovely Friends'. Jangan lupa buh sekali banner tak awesome aku tu. War-warkan kepada rakan semua yaa.





klik banner kalau nak join ye :)






24 comments:

Budak Kampung said...

aah kak sheila pon invite..nk support gak ni

Norhasniza Khalid said...

gud luck cik mun..

tenku butang said...

Follower no. 1137

Done follow sini.. do follow me back yea yunk.. salam kenal.. hope kita leh follow memfollow yea.. salam blogger..l heeee...

http://tengkubutang.blogspot.com/

Ain Syima said...

selamat bersegmen cik mun
wish you the best of luck :)

fuzamusa said...

Salam kenal wat penganjur segmen :)

afisya afida said...

good luck dear

aisya said...

selamat bersegmen :D

akmaL said...

selamat bersegmen ye cik mun :)

P#eoniX said...

gud luck yea....heheheh...

Ayie Abas said...

slmt sukses dgn review nya :)

tenku butang said...

good luck.. teman pun join gak.. hee...

puteri airyn said...

Goodluck cik mun.. :-)

AyuInsYiraH said...

salam...ada masa nanti singgah pula la ke blog ayu yer..ayu ada buat segmen..

http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/segmen-ayu-upsr-oh-upsr.html

Mime MF said...

good luck!! :D

Yumida Huda said...

yumida pun baru join td cik mun
sama la kita

done isi tabung Nuffnang cik mun kat sini...selamat menabung :)

Che Rosliza Che Mat said...

selamat bersegmen...

Leeza dayasari [santai leeza] said...

balas singgah...

Leeza dayasari [santai leeza] said...

like fun page juga.

E'in said...

good luck mun syg... :)

Shark Kay said...

Gud Luck cik mun..
shark x join lg..
ada msa join..

Sheila Salim said...

Assalamualaikum. Thank sudi joined. Sheila akan update senarai calon yang dah lulus semua syarat untuk direview dan yang belum cukup syarat lagi. sila follow blog Sheila sekiranya belum follow sebab Sheila tengok ada 45 blogger tak follow blog Sheila, so Sheila tak approved comment di ruangan entri Review Blog 2.0 

Che Siti Maryam said...

gud luck :)

S.K.A said...

good luck cik Mun =)

Sheila Salim said...

Assalamualaikum cikmun, review awak akan keluar harini. jangan lupa baca ekk. hehe. jangan marah naaa :)