Friday, September 27, 2013

MAP OTSCORE 2013


mun sedikit busy minggu ni sebab join program MAP OTSCORE ni
program ni bermula pada 23/9-26/9
 program ni lebih kepada kursus, talk berkaitan kos mun
mun pernah cite pasal kos mun kat sini

map otscore, otscore, 2013, ot, occupational therapy, uitm puncak alam, congress, otsa, pemulihan carakerja,

program ni merupakan program peringkat international
ada yang datang dari Filipina, India, Jepun, USA dan KOREA!!
eksited tak??hehe


jadi xmau cite lebih2..
mun letak gamba jela yek..



yang ni penceramah dari india dan USA and lecturer mun :)
map otscore, otscore, 2013, ot, occupational therapy, uitm puncak alam, congress, otsa, pemulihan carakerja,

peserta korea
map otscore, otscore, 2013, ot, occupational therapy, uitm puncak alam, congress, otsa, pemulihan carakerja,

yang ni persembahan pembukaan..
map otscore, otscore, 2013, ot, occupational therapy, uitm puncak alam, congress, otsa, pemulihan carakerja,


map otscore, otscore, 2013, ot, occupational therapy, uitm puncak alam, congress, otsa, pemulihan carakerja,


map otscore, otscore, 2013, ot, occupational therapy, uitm puncak alam, congress, otsa, pemulihan carakerja,


map otscore, otscore, 2013, ot, occupational therapy, uitm puncak alam, congress, otsa, pemulihan carakerja,

yang ni dari jepun..comel sangat cara die cakap >_<
map otscore, otscore, 2013, ot, occupational therapy, uitm puncak alam, congress, otsa, pemulihan carakerja,

yang ni dari filipina
map otscore, otscore, 2013, ot, occupational therapy, uitm puncak alam, congress, otsa, pemulihan carakerja,

peserta dari korea :)
map otscore, otscore, 2013, ot, occupational therapy, uitm puncak alam, congress, otsa, pemulihan carakerja,


yang ni workshop..
pilih nak masuk bengkel mana..setiap bengkel berbeza tajuk

map otscore, otscore, 2013, ot, occupational therapy, uitm puncak alam, congress, otsa, pemulihan carakerja,


map otscore, otscore, 2013, ot, occupational therapy, uitm puncak alam, congress, otsa, pemulihan carakerja,


map otscore, otscore, 2013, ot, occupational therapy, uitm puncak alam, congress, otsa, pemulihan carakerja,



ni antara intervention atau alat yang dicipta untuk bantu kanak2 yang kurang upaya

map otscore, otscore, 2013, ot, occupational therapy, uitm puncak alam, congress, otsa, pemulihan carakerja,


map otscore, otscore, 2013, ot, occupational therapy, uitm puncak alam, congress, otsa, pemulihan carakerja,



cukup la..
hehehe..semua gambar ni just copy dari page MAP OTSCORE 2013

gambar mun xde pon..
hoho..
sedih :p


mun dapat belajar banyak menda dari congress
dapat kawan baru jugak..
juga dapat naikkan semangat mun untuk terus berjuang dalam bidang yang mun ambek ni..
muahahaha
semangat la sangat =_="











12 comments:

nur hannis mohamad said...

god luck , :) x pe x da gambar mun x pe dah comey dah simpan la dulu k..... gurau je k

NANG NOR AZIMAH LONG NADZRI said...

bestnya sebab dapat jumpa ramai orang

Ako Si AiN said...

wahhhhhh...besz giler tgk..eh yg dari filipin tu betul ke ahhaa..xmcm filipin oo..

Pykaa Pdott said...

Good luck sis mun . ;) teruja kejap tgk org korea . Hehe

Syarafi[skyforce331] said...

memang sonok arr...mcm gambar peserta dari korea bnyk je..heheh :P

Shark Kay said...

comey sungguh awek korea..
hheh..

asha hana said...

seronoknya sebab dapat jumpa dengan org yang lain negara. :)

Mime MF said...

wah..syiok la..menambah ilmu..:)

redza said...

dapat kawan dari luar negeri tu yg bestnya

S.K.A said...

menarik =) dapat gak kenal orang2 luar..

ros_reeza said...

macam menarik je program ni Mun.. bestnya dapat menambah kenalan dari pelbagai negara...

aisya said...

wah, seronoknya. mesti dapat belajar byk benda baru.