Wednesday, September 4, 2013

jenama baru


semalam mun teman mak mun pergi beli barang
dekat kedai 2 engget
katenya nak beli pengasah pisau
sementara mak mun tengah cari tu mun pun melilau2 la kat kedai tu
tibe terpandang syampoo2 yang ade kat situ..
wah..semua ni due engget..murah betul
besenye kat pasaraya berbelas2 jugak ni..sebab botol besar..
jadi mun gi la dekat2..
belek2 syampoo tu..
la..baru mun perasan rupe je sama tapi namenye berbeza..


syampoo,rejoice, syampoo murah, syampoo rm2, syampoo wangi,pentene, head&shoulder,


syampoo,rejoice, syampoo murah, syampoo rm2, syampoo wangi,pentene, head&shoulder,


syampoo,rejoice, syampoo murah, syampoo rm2, syampoo wangi,pentene, head&shoulder,

heeeeeee












16 comments:

Normi Nieza said...

tak bli ke cik mun..hhihi

Ain Syima said...

HAHAHA . .
sama tapi tak serupa . .
ayoyoyo . . yang Rcjoice ngan hair&showers tuu ley tahan lg namanya . .
Yang Pantoil tuu sumpah lawak abes . .
no wonder laa murah . . ngeh3

fatin aziz said...

haha..pantoil??hehe..
kalau org nak cepat boleh je terambik tu..

redza said...

pakai kang gugur abis rambut tu hehe

Kin Naz said...

hahahha biasala tu mun, dah nama pun kedai 2 engget heee..

Kin Naz said...

hahahha biasala tu mun, dah nama pun kedai 2 engget heee..

||aLeaSaRa|| said...

hye mun....hahaha lawak betul nama syampoo pantene dah bertukar....pasti pakai rambut keras kejung lalu berguguran ke lantai adeihhhh

Shark Kay said...

PANT OIL???
hahahahhaahha..
ini mmg lawak antarabangsa ni..

Nawal Izhar said...

dia punya bekas pun siap copy n paste.. ahaaaa ;p

Khamsi Abdullah said...

pant oil y tak tahan tu...hahahaha

fuzamusa said...

takut pulak nak beli.. kang botak plak lepas guna erk..ehehe

Cik Itah@RRP said...

syampoo apa ni? pelik+ je brand dia...menyerupai rejoice, head&shoulders dan pantene...huhuhhu

zakirasli .. said...

Nampak sama tpi bukang diee :D

Maria Firdz said...

Syampu ciplak... Eee.. Seram je nk beli..

S.K.A said...

hahaha..omagai..hmpir tertipu ambe :D

Jannatul Firdaus said...

http://mewantjannah.blogspot.com/

sila lah melawat ke blog saya...
#jgn lupa follow hihihii... XD