Friday, September 27, 2013

kimchi ramen




kimchi, ramen, sedap, korea, makanan, mee segera, megi,


bila dah masuk belajar balik ni
menda nilah jadi makanan feveret mun..
hehehehe









24 comments:

Nur Azwa Edora said...

dulu time2 belajar rajen laa makan benda2 segera macam ni ... heee ..tapi jangan makan selalu taw.. tak elok.. :D

cik didiey said...

selalu nmpk kat supermarket...halal ke??nak try tp takut sbb xda nmpk logo halal jakim..huhu

Amyma Omar said...

sedap kah? macam mana ye rasanya? hehe

Amyma Omar said...

jemput join GA ya http://nooramyma.blogspot.com/2013/09/1st-giveaway-by-sheila-eiman.html

deno said...

apa ni.... tak pernah makan

Shark Kay said...

heheh..
cm sodap jer tu cik mun

Lieya Von Jay said...

mmm dap nya...

Ayu Zan said...

sedap xmun? mcm sedap je..sikit..

Yumida Huda said...

yumida x pnh mkn kimchi dlm bekas ni la cik mun
x pnh tgk kat kedai
nak jugak try klo ternampak nnti

Invisible Me said...

Tak pernah makan.
Tapi teringin nak rasa :)

Ain Syima said...

tak penah makan lagi
sedap ke ?

NANG NOR AZIMAH LONG NADZRI said...

cam sedap , pasni nak try la :D
selalu makan megi n bubur nasi je...hehehe

redza said...

pernah tengok tapi tak pernah makan

Syarafi[skyforce331] said...

eh tak pernah nampak pun kimchi niii :O

Rosmiza Ali said...

Apa rasa dia ni? Akak jarang dibagi can cuba makanan2 cani.. Kecuali kalau ada tanda halal.. Huhu..
ZON PERMAISURI CHOMEL

tiey smilez said...

Biasalah tuu Cik Mun. Bekalan asas time belajar.hehehe

Cik Mun said...

halal..ada tanda halal kat atas bekas penutup tu :)..sedap..mun suka rasa dia..

Syah Markom said...

haha..tak boleh makan selalu nih..nnt pelupa..cm saya dlu :)

Santan Manis said...

Amboih cik Mun. mkn x ajak! hahaha :D btw SM done follow sini, jemputlah singgah ke blog kalau sudi ;)

nur hannis mohamad said...

hurm sedap ek blh la akak try hihi

luqman zakaria said...

xpernah pulak try makan ramen2 nih..teringin jgk..hehe

asha hana said...

kimci ? makanan korea nie. boleh makan ke?? ada jual dekat malaysia? hana baru tahu nie. siyess. teringin nak makan sebab tengok dalam cerita korea mcm sedap je. :D

aisya said...

tak pernah pulak makan yg ni. hehe

misluvcoklat said...

ritu time kt langkawi pernah try mende ni sbb terpengaruh running man.
tp siyesly xlalu. hee~