Thursday, October 17, 2013

apa itu Buffered Earning part 2


sebelum ni mun ada cerita apa itu BE dekat sini
tapi masih kurang jelas..
ni mun permudahkan  ye..
harap korang paham :)


orang masih konfius apa tu BE??
hah..ni mun tunjuk gambar..
yang atas tu BE/CPUV

tips, tips nak dapatkan be, tips nak dapatkan cpuv, tips nak tingkatkan earning nuffnang, nuffnang, BE, cara nak dapatkan BE,


yang bestnya dapat BE ni..
seperti yang mun sebut dalam entry apa itu BE yang sebelum ni
ialah
earning korang dikira berdasarkan Unique view (UV) yang menerjah blog korang
semakin ramai yang berkunjung ke blog korang..semakin masyuk la earning korang
xperlu klik2 iklan pun..tapi kalau orang klik..korang akan dapat bonus CTR

berbeza dengan cost per clik (CPC)
yang gambar bawah tu..
earning dikira berdasarkan jumlah orang klik2 iklan korang..


so macam mana nak dapatkan BE??











9 comments:

Maria Firdz said...

salam jumaat.. nice sharing n tips... :-)

Montana said...

nice sharing.. ;-)

Aswan Azmy said...

oo...hari ni baru tahu..ingatkan BE sama konsep macam CPC..

Maszie Fatah said...

nice sharing...Ooo gitu baru tahu...;-)

Norhasniza Khalid said...

terbaik!

Lieya Von Jay said...

suke bila dpat BE/CPUV ^_^

Cik Itah@RRP said...

nice sharing mun..:)

Khir Khalid said...

Thanks sharing ye Mun :)

ima salsuzaima said...

best kan kalau dapat CPUV..x perlu kena klik pun boleh dpt earning..