Friday, October 11, 2013

perlu ke?



dulu mun rasa chatbox tu satu menda perlu ada dalam blog
sebab senang nak tinggalkan jejak 
senang nak balas blogwalking

chatbox,shoutbox, tinggalkan jejak, tinggalkan link, iklan, bw,


tapi 
sekarang ni chatbox mun asyik penuh dengan iklan2..
kadang2 mun takut nak klik sebab takut
keluar menda yang bukan2..

jadi 
agak2 
chatbox ni penting lagi ke x???




 kawan mun cakap mun kena demam malam..bila malam je badan mun start panas..
tapi bangun je pagi esok..mun segar bugar..huhu






32 comments:

Yumida Huda said...

hope mun cepat sembuh
skrg makin meriah bhgn cbox org letak link iklan

Shark Kay said...

Try pkai shoubox busuk.
Stakt ni shark pkai mmg xdop lg spam masuk.

Fizi Zaidi said...

kan..kat blog fizi pun berlambak..bahasa indon pulak tu...

Norhasniza Khalid said...

buang lah mun, ganti shoutbusuk macam mama, boleh ban iklan....

Nur Kamsinah said...

abaikan je iklan tu.. menyusahkan orang.. biasa kalau jenis demam malam ni sebab salah satunya resdung.. ada jugak sebab kurang darah merah.. pengalaman pada diri ena lah.. sekarang dah ok sebab amalkan supliment tambah darah dan vitamin c.. sangat penting taw badan kena cukup zat..

Aja Mazlan said...

haah, betul tu. banyak kat cbox pasal benda tu.
bosan tengok. lol betul
hehehehe

Aku Penghibur said...

acik rasa nak buang saje kotak shout nie :)

Maria Firdz said...

moga cpat smbuh... sy masih perlukan lagi chatbox.. sbb kdg2 iklan2 begini kita pwrlukan juga satu hari nnt... biar aje lah.., mgkin rezeki mereka mcm tu..

puteri airyn said...

Tulah.. kadang-kadang kak Erin pun terfikir macam Mun fikir jugak.. Sebab tu kak Erin tak berapa nak fous pada shoutbox tu.. lebih fokus kepada bloglist bila nak blogwalking..

Aya Zuki said...

perlu..hee. kalau masuk iklan x payah klik..abaikan je ;)

Rosmiza Ali said...

Mieza dulu pun pikir mudah nak bw & tinggal jejak dengan shoutbox or whatever box for chat ni.. Tapi lama2 makin banyak pulak link ntah apa2.. Terus buang jer terus shoutbox tu.. Huhu..
ZON PERMAISURI CHOMEL

Rosmiza Ali said...

Jentik CHIPSMORE + SONY! ^_~

Mysara Ab Rahman said...

mai pnyer pn pnuh..rasa cm nk buang je

budoxe lee said...

tu la, budoxe pun kene gak, penuh link2 tah ape2

Kin Naz said...

hmmm tula mun, semak betull. Abaikan je iklan tu

Haidil Salam said...

Jika rasa ianya menggangu dan tak membantu usah dibiarkan lagi keputusannya memakan diri :)

Marou Apple Hijau said...

tak pernah pakai shout box ni. dah banyak kali baca entry blogger pasal virus & spam.

recent post : Selamat Hari Raya Haji 2013

Mime MF said...

konon link iklan tp bila klik link lain yg keluar tu yg takut tu...huhu

Syarafi[skyforce331] said...

samalaaaa kitaaa =__=''

AmyZana said...

Dulu pernah ada chatbox kende alah bagai nih tapi lelama tuh rasa macam kalau takde chatbox pun bukannya effect apa-apa pun. Iklan tuh satu hal, satu laginya haters. Kalau dah benci tuh, memang chatbox lah target dia. Maka dengan itu, blog saya tiada chatbox kerana saya mahukan keamanan dan bebas daripada sebarang iklan penipuan ataupun pembaca yg tidak puas hati dengan entri saya =D

Lieya Von Jay said...

tukar shoutbox lah mun ^_^

aisya said...

cik mun tukar, guna shoutbox busuk.. kurg org spam iklan.. plus senang nak ban iklan2 yg masuk tu.. cbox boleh ban jugak cuma agak leceh.. huhu

Akmal Halim said...

saya dah buang dah chatbox ni..ganti dengan shoutbusuk..setakat ni ok lagi :D

Syafiq Kamaruddin said...

pakai laa shoutbox lain, pakai busuk punya ke.. ok gak

NM03 said...

salam kenal. singgah sini terus follow. jom, kalu sudi singgah dan follow teratak kite jugak. maceh... >_<

Sya Chot .. said...

jangalah buang,shoutbox ok jer..tpi tkr pada shoutbusuk..tu g better rasanya..:)

#rindu ngan mun,lama x terjah sini..huhu

Ayu Zan said...

demam malam biasa demam urat..
ayu pun betukar ke shout busuk..da xde kes mcm mun.

Sheila Salim said...

Assalamualaikum. sheila rasa tak perlu kot

E'in said...

dulu ein pakai gak shoutbox nie sume.. last2 xpakai dh.. mcm semak je rase... hihi

ros_reeza said...

Ros tak pernah letah pun shoutbox tu ..

asha hana said...

hana pown sama mun. banyak sangat iklan. adehh. -_-

Cik Itah@RRP said...

sama macam kota cbox sy..penuh dgn iklan erm rimasnya!

btw , banyak rehat ya mun kalau sakit jgn lupa makan ubat hehe