Friday, October 18, 2013

ingin membuat website sendiri??


mun nak tolong promote kan blog seorang kawan ni
dikenali sebagai amidanial

review,promo,cikmun,cara buat website, cara mudah buat website,tutorial buat website, step by step buat website,



blog beliau ni berkaitan cara-cara untuk membuat website sendiri
dia ajar step by step tau..
tiada satu pun step yang dia tinggalkan..
complete..
siap ada video tutorial lagi untuk memudahkan kita paham
yang bestnye..
dia ajar secara PERCUMA



review,promo,cikmun,cara buat website, cara mudah buat website,tutorial buat website, step by step buat website,
sedikit info tentang blog beliau



jadi..
saya mohon rakan2 semua terjah blog amidanial ni ye..


terima kasih:)




#ini merupakan Sticky post, sila scroll ke bawah untuk entry yang terbaru.


18 comments:

Shark Kay said...

untung ni kalu ajar free..
boleh ler slow2 nk upgrade lepas nie.
thanx for sharing cik mun.

puteri airyn said...

Nice sharing Mun... Thanks :-)

Lieya Von Jay said...

wowo bagus lah dia kan sebab ajar free.. tq sebab recommend ^_6

tenku butang said...

thanx for sharing chik mun.. baiknya hati blogger amidanial tu kan.. semuanya PERCUMA.. moga murah rezeki dia..

tiey smilez said...

Wow. Free of charge tu. Thanks Cik Mum sudi berkongsi. Cik Mun xnak upgrade ke website ke? hehe

Norhasniza Khalid said...

mun, mama ada dapat mesej beliau kat fb mama, minta tolong promote website dia... mama belum ada kesempatan lagi nak terjah blog beliau, nak buat entry lagilah.. masa terhad mun..

Cik Itah@RRP said...

dah terjah :) menarik blog dia..

nae nematoda said...

dulu kat matrik , mmg lect ada ajar buat website...tapi , sampai kesudah tak faham...hahaha , buat pun sekadar siap untuk esaimen..

Cinta hazanis said...

YEAY! BLH BELAJAR.:)

Jia Rizaira said...

terima kasih cik mun kongsi informasi yg sgt berguna..

ima salsuzaima said...

wah..harus terjah ni.. :)

Nor Nadia Syakila Jamal said...

tQ for sharing :)

Khir Khalid said...

Wah bagus lah mun.. dah terjah.. sambil baca, sambil terjah & sambil taip komen ni.. Salam Sabtu :)

Syarafi[skyforce331] said...

payah jugak buat website sebenarnya cuma perlu kepakaran...tapi kalau org nk ajar free lgi untung :D

ZakiRasli Blogz said...

oK, dh prgi tgk :D

zaza zehra said...

wah... 1 ilmu baru ttg website :)

Fais-SKA said...

ok..kena terjah ni =) tgok skit video tu

Maria Firdz said...

nice sharing...