Sunday, January 1, 2012

saye dah tue~


Pejam celik pejam celik..dah habes dah tahun 2011..macam2 dah jadi pada tahun ni..pahit manis masam masin semua ade.. Macam2 ade.. pengalaman mematangkan kita..betul x??So just keep moving forward....ye tahun ni mun dah buat list ape yang mun nak buat..mun panggil list tu the hundred list sebab ade 100 perkare yang mun nak capai..hikhik..banyaknye..ntah tercapai ke tak ntah..insyaallah dgn izin Allah semuanya jadi x mustahil kan.. nape mun buat list ni??hah..sebab ade orang tanye mun..ape perkare paling best yang jadi pada tahun 2011 dekat mun???mun terdiam..soalan tu membuatkan mun terpikir ape yang mun dah capai pada tahun 2011..mun sendiri tak tahu ape yang mun dah buat sepanjang satu tahun ni..ape yang mun dah capai??..mun banyak sangat main pada tahun lepas..xde hala tujuan mun rase.. so untuk tahun 2012 ni..mun dah buat list siap2 so mun dah ade target ape yang mun nak capai nak buat tahun 2012 nnti..huhuhu..macam skema je mun  ni kan..ape2 pun selamat tahun baru!!!! Semoga tahun ni kita akan lebih dekat dengan Allah dan lebihkan ibadat kita kepada-Nya..insyallah..






9 comments:

budakijaupendek said...

selamat tahun baru jge cik mun ^^

aRa ❤ aFiq™ said...

selamat tahun baru cik mun :)

emma said...

happy new year cik mun!..
insyaALLAH...
mun dapat mencapai 100 list tuh yerp.:)

cik mun said...

@budakijaupendekhehehe..slamat tahun baru^^

cik mun said...

@aRa ❤ aFiq™slamat tahun baru jgak^^

cik mun said...

@emmathanks..hehe..hrap2 la dpt capai..happy new year btw..

kacang said...

selamat tahun baru..semoga ur 100 list tu tercapai..hehe..=)

seha said...

hye dear..hepi new year..folo u..dun 4get to b my follower too yeah..^^

Si BuDaK KaChAk said...

menarik la idea tu...nk wat gak la bleh tak??