Tuesday, January 31, 2012

girls days out..

seriusly fun hang out dgn korang semalam..
semalam mun ngan kawan keluar untuk beli tiket nak balik thaipusam ni..
alang2 dah keluar tu..kiteorang gi la tgk movie sekali..
cite..


























journey 2
the mysterious island

serius best cite ni..
bagi mun la..
cite die bermula apabila Sean Anderson (Josh Hutcherson) menerima kod yang tidak dapat ditafsirkan dari sebuah pulau misteri dimana tidak siapa percaya ada kewujudannye..Sean percaya bahawa kod itu datangnya dari datuknya, Alexander Anderson (Michael caine) yang telah lama hilang.. disebabkan Sean terlalu ingin mencari pulau tersebut,ayah tiri baru Sean  (Dwayne Johnson) juga mengikuti pergembaraan tersebut..bersama -sama pemandu helicopter (Luis Guzman) dan anaknya yang cantik (Vanessa Hudgens), mereka cuba mencari pulau tersebut tanpa mengetahui bahawa pulau tersebut bakal tenggelam..




ok..
lepas je tgk movie..
kiteorang pergi bowling alley..
hehehe
sebenarnye kiteorang sume xreti main pun boling..
pakai baling je..
even x strike pun..
tp seronokla jgak..
thanks korang sume..

so..
lepas ni kite nak keluar mane plak???



11 comments:

redza said...

lepas ni gi pantai pulak tak pon panjat gunung

Siti Asiah said...

sonoknyer beronggeng yer Mun...:)

sitihanisahali said...

semalam sye pun ade "girls day out" hehe.mcm sonok je cte tu.hmm.nk tgk la.tp nak tnggu download je nnt.hihi

KaK LimAh Si SupiR said...

tyme dgn membe2 memg seronok ^_^

Mya said...

tingin nak tgk cite niii

Miss Purple Ungu said...

seronoknya berjimba2 ngan kengkawan :)

Si BuDaK KaChAk said...

wahh.....beznya main boling...lwn jom...kita tgk sapa pling byk msuk longkang dia menang...nak???hehehe

say to easy=) said...

wah seronoknye...saya blom lagi tgk movie tu

Nisa Greennnpanda said...

wah..syoknye...
sy dh lame xgi tgk movie, hehe.. >_<

IntaNBerliaN said...

mmg best bila hang out dgn kwn2 kan :-)

NiaLidia. said...

waktu dgn kawan2 laaaa yang paling best kan mun. hehe

ehemmm anda dijemput utk join contest pertama nia di harijadi nia ni. hehe

http://nialidia.blogspot.com/2012/02/contest-aku-dan-quote-sahabat-vs-cinta.html


jom joinnnn xD