Wednesday, January 11, 2012

kau memang anjeng..






wah2..
tajuk kali ni memang xboleh blah..
but seriously kau memang anjeng..
anjeng..
xtahu anjeng tu ape??
binatang yang berbulu mempunyai empat kaki dan suke mengoyang2kan ekornye..

ok..
nak dijadikan cite..
memandangkan mun xde kelas so mun ajaklah roomate mun yang tercinta, nik and rina untuk pergi jog..
daripada membuta dan berguling2 di atas katil..
lebih baek pergi exercise kan..
yelah untuk membuang semua lemak2 serta spare tyre yang ade..
so mun and kawan2 mun gi la jogging kat kawasan UITM puncak alam yang indah ni..
lepas je jogging..
muncul idea yang bernas dari mun..
"jom bekpes kat MCD"
hehehe..dorang semu setuju..
so kiteorang pun bergerak lah ke MCD yang berhampiran..
tapi sblum masuk mcd tu kami terserempak dengan seekor anjeng warna puteh..
die pandang kiteorang semacam je..

lebih kurang macam ni la anjeng tu..

kiteorang buat xtahu jelah..
lepas je melantak dekat mcd tu..




akan bersambung...








10 comments:

mizzkechique said...

aik, cerita bersiri ke ni??hehe

Nur Aischa said...

ish seram nih, alaa cpt2 update ya kak. tak sabar nak tahu sambungan dia ni :D

WuMing said...

buang lemak... jogging tu dah ok...

Makan pula fast food...He..he..he..

Cho Zila said...

tuler pasal jogging vs McD.. anjeng ingatkan bahasa indon tadi..

r-5 said...

jogging kat puncak alam patut lah terperasaan cik mun.. ingatkan awek mana semalam.. nasib tak ngorat klu tak terkantoi siapa diriku.. haha memanga anjeng la anjeng tu kan? haha

cik mun said...

@mizzkechique hahaha..saje kasi suspen..

cik mun said...

@Nur Aischatungguuuuu..

cik mun said...

@WuMinghehehe..tulah pasal..

cik mun said...

@Cho Zilahehehe..ok2..nnti mun tukar ye..

cik mun said...

@r-5hehehe..