Sunday, January 8, 2012

kemahiran insaniah






sebelum mun start entry hari ni moh kita tengok gambar dulu..








hehe..hari ni mun ade kemahiran insaniah..
penat woooo..
pagi2 lagi mun dah kena bangun..
tapi mun had fun la hari ni..
sebab mun dapat kenal dgn ramai kawan baru dari course lain..
minggu depan ade lagi sekali..
and yang tu yg last modul yang kiteorang kena attend..
hopefully,KI akan datang tu best..xbosan..
hehehehe..
sebab klu bosan..
mun akan mengantuk..
klu mun mengantuk mun akan tido..
bila mun tido..
emmm..pandai2 la korang teka sendiri..


happy dah habes KI tuk hari ni..






16 comments:

budakijaupendek said...

study elok - elok ^^

cik mun said...

@budakijaupendek baekkk!!!

aMira~ said...

wah, best ke seminar KI tuh? hehe!ni sampai bila seminar ni? :)

ekmal said...

KI? sangat membosankan? dari diploma sampai degree kene ngadap mende tu..huhu

Teenager Housemaid said...

wah, nice experience...:)

cik mun said...

@ekmal hahaha..tulah pasal..kena dngar ceramah berjam2..

cik mun said...

@Teenager Housemaid hahahaha..oklah..sronok time LDK je..

IntaNBerliaN said...

hihiii sy pun dulu pun pnh tertido time dorg bg ceramah..hihii

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Cantik lukisan tu.. :)

aRa ❤ aFiq™ said...

KI ni nyebok jew an.. hehe.. mls la na attend bnda2 ni.. ara nye modul bln 2 t..

mizzkechique said...

msti bosan kan... haishh

Mya said...

sila rajin2 okei? =D

semutsengal said...

prof, dia tak fokus.



LALALALALALA

merahitujambu said...

comel jee lukisan tu

KaK LimAh Si SupiR said...

kalo dh tido, nt xtau pape :P

Miss Purple Ungu said...

mesti cik mun ngantuk sampai terlukis kartun tu kan hahaha :)