Saturday, January 14, 2012

happy belated birthday zu!!

actually entry ni nak post dah semalam..
tapi semalam mata dah berat..
hehehe..

happy birthday ZULAIHA!!!



hehehe..
yes..
prank kiteorang menjadi jgak even banyak halangan mendatang..
and even nyaris2 kantoi..

mule2 rancang nak beli kek naik motor je..
tp drebar xleh nak gerak sebab zu sentiasa dengan die..
then..lebih malang lagi tibe2 hujan..
lebat plak tu..
macam mana nak gi naik moto..
walaubagaimanapun..
birthday zy mesti disambut..
rancangan diubah..
naik kete plak..
terpaksa cari drebar lain..
but kereta sewa plak takde..
ermmm..
macam mane ni???
nasib kiteorang baek bile org tu ckp ade kete but manual je..
so..
misi mencari kek bermule..








time kami on the way nak balik..
tibe2 zu call..
semua orang dah gelabah..
xpasal2 bermacam2 cerita direka semata2 xnak bagi zu tahu..
hehehe..
sory ye zu..
but happy gile tengok zu happy ngan prank yang kiteorang wat..

ape2 pun..
happy birthday again..
dah tue dah zu..
20 tahun dah..
bole kahwin..
nGee..










9 comments:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Happy B'day juga buat Zu..moga suksess selalu..^_^

KaK LimAh Si SupiR said...

hepi bday jgk zu ^_^

Nur Aischa said...

haha bestnya, happy bithday jugak buat kawan sis kak zu ya ;)

WuMing said...

Tumpang gembira kerana ada kawan yang ambil berat.......

dhiera said...

happy belated bday untuk zu
kem salam dekat die ea.
hhehe

yana said...

Wah sedap nye kek...

Yana blogwalking kembali ye...

say to easy=) said...

nampak sedap kek tu..happy belated besday wt kawan awk tu ye

Si BuDaK KaChAk said...

sdapnye kek tu...tlg pos sni bleh x???hehee

Sis Lurve said...

dap nye kek tuh mun!!!! nak ckit.. hik3 >.<