Thursday, January 12, 2012

anjing vs mcd part 2..



ok sambungan dari cite kau memang anjeng



muke happy sbb xtahu ade bahaye menunggu..







kiteorang nak balikla..
keluar2 je dari mcd tu kiteorang nampak anjeng tu..
anjeng tu pandang je..
rina cakap buat xtahu je..jgn pandang die..
tp still anjeng tu slow2 ikut kiteorang dari blakang..
mun tkut dah..
mun masuk balik dlm mcd..
kiteorang tunggu sampai anjeng tu pergi..

time ni jantung mun dupdapdupdap



tunggu punye tunggu anjeng tu still kat situ but tgh tido..
so dikesempatan ini..kiteorang pun jalan la nak gi bus stop..
smpai stgah jlan kiteorang tgk anjeng tu ade kat blakang..
cuak..sgt cuak..
mmang laju mun jlan..
xpikir ape2 dah..
semakin laju kiteorang jalan semakin laju anjeng tu kejar kat blakang..
kawan mun ckap kite masuk petronas..
anjeng tu xbole masuk nanti..
mun orang first yg berjaye msuk kedai petronas tu..
takut punye pasal mun tinggal je kawan mun kat blakang..
sory ye korang..
fuuhhh..lega dapat lepas dari anjing tu but still kiteorang xbole nak balek lagi sbb anjeng tu tunggu kat jalan yang kiteorang nak lalu untuk tunggu bas..
kurang asam punye anjeng..
kiteorang pun dduk je kat petronas tu..
rina cakap bile je nampak bas lalu kite lari je dari sini..
mun ngan nik xkesah ape2 dah..
asalkan dapat balik je..
and alhamdullillah ade bas lalu..


kiteorang berlari and nasib baik pak cik bus tu nampak kiteorang..
siap bole gelak lagi tgk kiteorang lari..
ohye..time tu anjeng tu tgh nyenyak tidur..
pfttt..
lega sbb selamat dari anjeng puteh tersebut..

mun seriously xpuas hati dgn anjeng tu..
nape tibe2 die kejar kiteorang..
agak2 die terpikat ngan kiteorang kot..
xpun sbb die tahu kiteorang bertiga xmandi lagi pagi tu..
hehehe

sekian




14 comments:

budakijaupendek said...

haha
last pic muka kepenatan je ^^

cik mun said...

@budakijaupendek hahaha..penat btol haritu..

semutsengal said...

Err, dah berapa lama tak masuk mekdi ?



HAHAAHAHHAHA

LiLy @ MumMyQiStInA said...

masa kecik2 dulu pernah kena kejar anjing...mmg cuak giler..
gmbr yg last tu betul2 menunjukkan keletihan tu.. :D

Nur Aischa said...

a'ah la,gmbr last tu mmg nmpk keletihan.. hahah! mmg cuak gak tgk anjing ni, aisyah sampai skrg tak berani bila ada anjing dtg dekat..

cik mun said...

@semutsengalhehehe..besela..xpernah tahu mekdi tu ape sblum ni..heee

cik mun said...

@LiLy @ MumMyQiStInA hahaha..tkot bile anjing tu asyik pandang je..

cik mun said...

@Nur Aischa dah anti anjing dah ni..seram tengok

aRa ❤ aFiq™ said...

ta pnh ag kne kejar ngn anjing.. hehe..

btw , kdang2 mmg prob uh.. cer reload msty kuar tlisan nye :)

KaK LimAh Si SupiR said...

seriously kaklimah tkt kalo jmpe anjing :P

ubi said...

anjeng tu anjing ke?

hoho.gigit je anjing tu.:p

Miss Purple Ungu said...

seriuss muka yg kepenatan tu
cuba kejar balik anjing tu hehehe :p

r-5 said...

patut la pun.. tak mandi anjing tu memang la terpikat sebab bau kimia kewanitaan tu membuak-buak.. wakaka. sah2 anjing tu jantan kan? :P nasib tak kena kejar ngn wildboar.. kat puncak alam tu memang banyak binatang buas.. termasuk pak guardnye.. kikiki.. hati hati ye.. :)

Teenager Housemaid said...

hahaha..anjing kan punyai deria bau yang kuat ngehehe..
sian korang..:D