Friday, September 9, 2011

saya nak buat kek untuk merahitujambu..

mun nak join kontest yang CIK MIJ ni buat



sempena birthday cik merah itu jambu pada 25 september ni..
mun ada buatkan kek khas untuk cik mij



tapi mun xreti nak lukis guna software ni..
mun gune tangan jelah..
xpekan cik mij..
hehehe

anyway..
lupe nak nyanyi

happy birthday to you
happy birthday to you 
happy birthday to cik mij..
happy birthday to you..


Wish you a very happy birthday
May life lead you 2 great happiness
success and hope dat
all your wishes comes true!

yeah..
dah tue dah cik mij..
semoga cepat bertemu jodoh ye^^


mun nak tag













9 comments:

♥♥♥♥♥illa aqilah♥♥♥♥♥ said...

hehe,lalu sini..cik mun..mcm manew nk join...ctest apew ni???x brapew fham la,sori..hehe..
explain skit...:D

cik mun said...

hehehe..
xpe2..syarat die cik illa aqilah kena gi kat blog cik mij tu..
cik illa kena lukis gambar kek utk cik mij..buat entry khas psal kek tu..kemudian comment kat blog cik mij yg cik illa join kontest cik mij..
hehe..

♥♥♥♥♥illa aqilah♥♥♥♥♥ said...

okies dh usha..:)

merahitujambu said...

WAH..kreatifnyaa cik mun ni...pandai lukis tgn..x kisah pon x reti guna software..syarat pon kata leh guna tangan..kalau kaler mesti lagi cantikkan..

cik mun said...

hahaha..xsempat nak warna..busy dgn asgment sekarang..

[sutera kasih] said...

menarik yg ni lukis guna tangan, so sweet :)

Phat said...

kreatif & berbakat sungguh ...

cik mun said...

mun xreti nak lukis gune software ni..hehehe..

yayath said...

wahhh..kreatifnye:)sangat comelll:)heee~~