Tuesday, September 20, 2011

exam oh exam..

hari ni mun nak cite pasal exam..yelah..memandangkan sekarang ni musim exam kan..kat fb pun pnuh je dgn post good luck..blogger pun dah stop berblogging sbb nak concentrate exam..so mun nak share satu rahsia ni pasal exam....korang tahu x macam mana nak hadapi exam dengan tenang..tahu tak?

antara mende2 yang korang kena buat ialah..

1. hanta mesej kat mrs or mr syg korang tu..

hantar macam ni..so nnti emosi xterganggu..tibe2 kalau boifrend girlfrend msej mintak ptus x ke korang frust menungging..xleh concentrate study nnti..

2. cakap kat kawan2 jangan ganggu korang time study..


haha..sebab ape..sebab kalau dah duduk berdue ngan kacip korang konfem2 xstudy..asyik nak bergosip je..tapi lainlah kalau buat study groupkan..

3. mintak maaf dengan kawan2 korang..
nnti kalau diorang tak redha dengan korang habes korang..blank dlam exam hall nnti..

4.mintak ampun dengan mak ngan abah kat rumah..
ni yang paling penting sekali sebenarnye..mintak restu dengan mak ayah korang..mintak diorang doakan korang..sesungguhnye doa ibu adalah doa yang makbul..

5. studylah wei..

mestilah kena study syg..xgune kalau bertawakal tanpa berusahakan..so ape lagi..gi study lah..hehehe^^


nota pintu**paper tadi sangat susah..nak nanges rasenye T_T



24 comments:

merahitujambu said...

good luck kepada yang amik exam..moga di permudahkan..sy pon selalu masa belajar dulu buat cmni..=p

RinsyaRyc said...

woh.. cumelnye katon...


http://bulatmata.blogspot.com/

cik mun said...

@merahitujambu aminn..moga2 semu paper dpt dijawab dgn jayenye..

cik mun said...

@RinsyaRyc thanks..haha..dah xgaye mcm org dah mun rase tu..

gadis bunga said...

goodluck cik mun !

Reensyarinie said...

jangan lupa selalu solat hajat dan berdoa yer...sis doakan cik mun dpt exam dgn baik

Atiqah Wadiah said...

tooomeyynyer dudel dia..gud lux yea awk :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Good Luck ye.. ;)

Virtuous said...

hahhahaha... like,like,like..

Ratu Lissa said...

hahaha, gud luck (:
akak rupanya yg habeskan telur tembakul mak..

cik mun said...

@Ratu Lissa hehehe..tulah..nsib baik mak tak masuk dalam batu belah batu bartangkup..

kjaharun said...

comel katun awak ni :)

cik mun said...

@kjaharun hehe..time ksih..baru je blaja mlukis ni..

IEQAH said...

betul betul..ieqah like laa :)

fiza said...

alolo~
tomel nyer katun cik mum ^^

pwiNcEssnoVElish said...

mun!!!!jmpe po oak~

cik mun said...

@IEQAH hehehe..thanks ye ieqah^^

cik mun said...

@fiza hahaha..comel mcm tuan nye x??hehehe

cik mun said...

@pwiNcEssnoVElish hahaha..la..ecah cari ke blog mun ni..thanks sbb sudi dtg ye ecah^^

hanabunga said...

macam tau tau ja kan.berguna betul tips2 ni :)

WuMing said...

:)... nanti cuba tengok...


Oooppsss.. WuMing dah kerja laa...

Anyway... TQ

zureen said...

all the best! ;p

Aweyn said...

nice entry

gudluck! ^^

emy zulaiha said...

gud luck cik mun! :)