Sunday, September 11, 2011

i smurfy u..


ape mende i smurfy u tu???
hah!!
ni mun nak cite ni..
tadi mun keluar pergi tengok wayang..
cerita..
THE SMURFS
best sangat..
comel..
lebih2 lagi mun tengok yang 3D..
mengalahkan budak2 kecik mun tadi..
sebelum ni mun xpernah tengok 3D..
tu yang terexcited terlebih tadi tu..
hehehe..
sampaikan kawan mun cakap dengar suare mun je dalam panggung tadi..
oh ye..
smurf ni suke gune perkataan 'smurf' dalam ayat diorang..
contohnye..'oh my smurf' xpun ' i smurf u'
i smurf u tu maksudnye i love u..
yup!!
i love all the reader yang sudi meluangkan mase untuk bace blog mun yang tak seberape ni..
terime kasih ye~
hehe




jom la gi tengok..
nak ajak mun pergi lagi sekali pun boleh..
tapi belanjalah..
hehehe


nota pintu**asingment xsiap lagi ni..hukhuk..boleh pulak mun gi bersuka ria hari ni..

11 comments:

Izyan Yan Cinnamon said...

mesti suka tgk smurfs nih..dulu ada gak kartun ni dlm tv3..x sonok..x minat sebab wana dy..biru..

cik mun said...

hahaha..tp dlm cite ni..smurf ni nmpak comel sgt..

Atiqah Wadiah said...

i smurf u too..hehe <3

n-ya said...

best ke??hehe..ritu nak g tgk..tkot x best..

Anonymous said...

BEst lagu =) hehe

cik mun said...

@Atiqah Wadiah : i smurf u too^^

cik mun said...

@n-ya : oklah..not bad..

cik mun said...

@Anonymous : thanks..^^

myhatiku said...

I smurf u lah! ;)

merahitujambu said...

best eh.lama x tgok wayang

ade2mama said...

xde org nk tgk..nk tgk tpy sume bajet xnk tgk alasn..bdk2 sob3 huhuhu..cmla korg sume matang sgt eheeh