Saturday, September 10, 2011

crush fetish : serius kejam

korang pernah dengar x pasal crush fetish??
crush fetish ni satu group yang bunuh cute animal like rabbit, cats..
and semua pembunuh tu adalah perempuan!!!
diorang ni semua psycho la mun rase..
jeles because haiwan2 tu semua lagi cute dari diorang..
xsilap mun group ni berleluasa di china..
cara diorang bunuh haiwan2 tersebut sangatlah kejam!!!
marah ni..
xpercaye?
moh kite tengok gambar...
but i warning you..
diorang memang sangat kejam..














ok..
mun xsanggup nak letak lagi gambar..
korang boleh pergi kat sini kalau nak tengok lagi..

11 comments:

nini said...

Euwwwww....gelinye...dan kejamnye dorangggggg.......huhu

AliaJustea said...

eiyyyyy ! kurang ajar gila !

bella hamzah said...

uhhhh gila kejam....

miss lollipop said...

ee . dorang nie kejam sgtlaa .

Reensyarinie said...

sedihnya tgk....huhu

cik mun said...

pelik betul diorang ni..xde keje lain nak buat..

Izyan Yan Cinnamon said...

mula2 tgk gambar tu ngeri gak tp ada jugak sakit haty..gilaaa btl x pernah keja org pijak arnab..

EyA edamanhatiku said...

eee kejamnya..pmpuan g tu yg wat..snggupnya mreka

syakey said...

gilaaa ah diorang ni....

RinsyaRyc said...

ceesss!!! gilo....

daghh la aku pencinta haiwan kiut2.. huhuhu


http://bulatmata.blogspot.com/

kura said...

perangai mcm binatang lah diorg ni. essh!