Thursday, December 20, 2012

contest saya nak doodle by-rien rose




mun nak join ni..
mun nak warna pink+purple
nama kite mun..hihi

                                    SYARAT-SYARAT NYA IALAH.. (JENG-JENG-JENG):face15:

                        :65: Rien tak paksa korang follow blog rien aih.. haha jangan takut.:face6:
                       :65: Buat 1 Entry letak tajuk. Contest : Saya Nak Doodle by- Rien Rose.:n:

:65: Letak Banner Atas tu dan Linkkan ke entry ni. blogger-emoticon.blogspot.com
:65: Tulis korang nak baju doodle tu warna apa. 1 warna saja. blogger-emoticon.blogspot.com
:65: Tulis Nama apa korang nak letak kat love tu. (nama manja atau nama glamer ja. xnak nama kat IC haha):132:   
:65: Bagi link entry korang tu kat ENTRY ni. (TEMPAT LAIN TAK DILAYAN) :30:
Doodle akan dibagi ikut giliran. siapa cepat dia dapat dulu :face54:
TARIKH TUTUP : MALAM JUMAAT NI. 21/12/2012 (cantik pulak tarikh tu )


so..jomla join ramai2 ye..



8 comments:

Rien Rose said...

thanks join ^_^

Cik Mun said...

@Rien Rose welcome..

onie said...

good luck awakkkkk :D

student puncak alam?onie stay puncak alam tapi bukan student kat u puncak alam la :D

ros_reeza said...

Moga berjaya Cik MUn :)

MizzTina said...

gud luck..

Cik Mun said...

@onie aah..mun student puncak alam..waaa..bole la kite jumpe..blanje mun mkan ek..hiiii

shedameor said...

doodle here and there :)

~didiey~ said...

best nya! good luck :)