Saturday, November 16, 2013

ye..saya bosan



minggu ni mun xkemana2
duduk je dalam bilik tengok movie study :p
so xde idea nak tulis ape..
berbeza kalau duduk kat rumah
mencurah2 bagai ke ladang gandum ideanye..
huhuhu
padahal kat rumah pon, mun xla keluar rumah sangat..
terperuk je kat dalam dapur rumah..
tapi ada je menda yang mun nak cerita..
rasa semua menda menarik jadi kat rumah..
nampak sangat lama xbalik rumah ni..


ape2 pun

stay calm
and
have a wonderful weekend ye :)


doodle, doodle muslimah, doodle perempuan, doodle cute, pink doodle,



2 minggu lagi nak balik sebab sepupu nak kahwin!!


24 comments:

MG schmidt said...

duk rumah best even teperuk tp bes
home sweet home :)
MG pun bosan .
jom kua mun ! hehe :P

redza said...

musim cuti sekolah ramai yg naik pelamin..mun pulak bila agaknya

Haidil Salam said...

Sabo jela cik mun...tak lama je dua minggu tu :)

Izrah Zulkarnain said...

comel doodle tuh =)

Dayat Lucas said...

Cik MUN.... kesiannye dia bosan..hahahaa... tapi yang pasal idea tu dayat setuju...dayat ponn mengalami benda yang sama :)

Cik Itah@RRP said...

have a nice weekend mun :)

Anne Nurain said...

have a wonderful weekend too cik mun! :D

terperuk kat dapur? makan eh? hehehe

Cik Yaya said...

salam cik mun... =)
hepi weekend..dok umah pon lg best pe.. ^_^

A Lady from Machang said...

awat x kuar jenjalan..?

Maria Firdz said...

Selamat study cik mun..

fuza said...

jangan boring boring.. senyum :)

Khir Khalid said...

Salam Ahad Mun.. :)

Aku Penghibur said...

kalau bosan , jom kita berzikir :)

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

selamat berhujung minggu mun.. :D

ika zulkefli said...

salam singgah sini..:)

ros_reeza said...

Ros pun hari minggu duudk rumah je baru ni..

asha hana said...

rajin study. hik2 :P :P

Syah Markom said...

Wow! Ur doodle are getting better and better lah Cik Mun! :)

Azlan Strider said...

have a wonderfull weekend..untuk weekend kali nie saya pergi bercuti..hehehe

Regards,
-Strider-

dhiera said...

selamat berisitirehat..

saya tengah cari rumah sewa ni dekat sungkai. fuh..berpeluh cari ni.

fatin aziz said...

saya pun dah lama biarkan blog sbb xde idea nak menulis..hehehe

noly anna said...

:)
kalau free singgahla ke blog noly ye
www.nolyanna.blogspot.com

aisya said...

rindu nak balik rumah lah tu.. :)

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

jangan bosan-bosan mun..