Wednesday, November 20, 2013

convocation day~



sebenarnya mun nak xnak update lagi pasal hari konvo mun..
sebab xde gambar..
semua gambar dalam handpon ayah mun..
yela..kite pakai fon cap ayam je ni..hoho

tapi xpela..
nak update jugakkkkk

well..
bagi mun konvo mun xmeriah sangat..
sebab ramai xdapat datang..
adik mun spm..abang mun plak keje..
maksu mun pulak baru je bersalin..jadi nenek kena jage die..
so..
mak ngan abah je yang dapat datang..

ekceli..
mun ada surprise untuk mak ngan abah mun
sebab tu beriya ajak dorang datang..
suruh tinggal je adik kat rumah sorang2..hahaha




taraaaaaa

uitm s.alam, convocation, konvo, uitm p.alam, occupational therapy, hs115, ot batch 15, memory,
mampu dapat satu bintang je..sbb kos saya susah -_-"


mun xbagi tahu pun yang mun graduan terbaik dalam program mun..
saje2 nak kasi dorang terkezut sikit..
 keluar je dari dewan tu..


mak : ooo..tak bagitau pun kat mak yang kakak dapat anugerah tu ye..
mun: hahahaha..kakak saje je nak buat surprise..
abah : nasib baik abah xpengsan dalam tu tadi..
mun : ishh..abah ni..ade2 je.. -_-"
abah : hahahaha..yela..sebab terkejut..


apa2 pun..
terima kasih untuk semua yang membantu mun sepanjang pengajian 
mun waktu diploma dulu
mak,abah, semua lecturer,rakan2 seperjuangan..
dan xlupa juga semua blogger2 yang selalu berkunjung kat blog mun..
terima kasih yo!
mun janji degree ni mun buat mak abah bangga lagi ye~


uitm s.alam, convocation, konvo, uitm p.alam, occupational therapy, hs115, ot batch 15, memory,






25 comments:

Syazwani Badiozaman said...

tahniah mun ! seronok tengok orang pakai jubah konvo. tak sabaqqq :)

Normi Nieza said...

tahniah cik mun..:)

nur hannis mohamad said...

ololo tomey nye dia .. tahniah mun... x pe satu bintang pun dapat juga kan?

Mazni Munawar said...

tahniah dh convo ^^

MizzTina said...

tahniah mun... berkat usaha gigih mun, berjaya gak..

Maria Firdz said...

Thniah cik mun... Sy konvo dulu ditemani bakal suami je...sbb mak pak sy x sihat.. Huhu... Tpi kngn tu sdh pun berlalu...

Ain Syazana said...

congrats munnnnnn hehe. lepas ni aim degree plak ye :D

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

tahniah mun dah convo.. :D

redza said...

tahniah!

ika zulkefli said...

tahniah mun, dah konvo pun..:)

adrianna syaz said...

Tahniah mun da abes konvo..comey mun ni :)

Aku Penghibur said...

wahhh tahniah dah konvo :) di uitm shah alam juga ..saya belajar di sini

edlidza said...

comelnya cik mun!!! tahniah again!!

Akeyla Azmi said...

WAH WAH WAH
KAK MUN

SANGAT

CANTIK!!!!

THUMBS UP GOOD GIRL!!!

HEHEHEHEHEH

asha hana said...

tahniah mun dapat penganugerahan tu. ALHAMDULILLAH. :)

Aefa Aerisya said...

tahniah~ tak kisah berapa bintang kita dpt. bintang bukan penentu kerjaya kita :)

nina ibunga said...

tahniah syg! proud of you. :)

Cik Yaya said...

salam cik mun..
Alhmdlh..terbaik tuu ^_^
tahniah ye..

Khir Khalid said...

Alhamdulillah tahniah mun.. semoga terus berjaya.. aamiin.

Lieya Von Jay said...

TAHNIAH MUN ^_^

zaza zehra said...

alhamdulillah..tahniah mun atas kejayaan..:)

Putri said...

Tahniah mun..dh convo..dapat anugerah lg

Anne Nurain said...

congrats cik mun! dah grad dah dier.. :D

Khairulsyarafi said...

tahniah cik mun :)

E'in said...

tahniah dear!!