Thursday, July 12, 2012

pavlova




pavlova..
ape tu???
mule2 mun dengar pun mun xtau mende pavlova tu..
hari ahad yang lepas..
kawan mun ajak mun gi rumah die..
die cakap nak buat pavlova and velvet cake..
hahaha..
even mun xtau ape mende pavlova tu..mun tetap semangat nak datang..
sebabnye..
dapat makan free...heeeeee
tapi xrugila..
sebab pavlova and velvet cake yang dorang buat memang best..
sedap sangat..
berbaloi la perjalanan mun ke sana..
kena tukar bas pahtu naek ktm plak..
penat tp berbaloi maa..
lagipun kiteorang nak wat suprise sempena bitrhday mcjah ni..
tp die dah tahu..terkantoi plak =_="
hehehe..
ape2 pun..
thanks korang sebab masak sedap2..
laen kali jemput la lg..
rindu betul nak jumpe korang lagi..


nilah pavlova


ni plak velvet cake


mun pun nak belajar buat kek la pahni




15 comments:

ros_reeza said...

tak pernah rasa lagi pavlova ni.. tapi, ramai member dah pernah buat.. nanti nak cuba jugak lah :)

Cik Marble..! said...

wah...nampak sedap lah pavlova ni..! pernah try buat..tapi jadi bantut pastri dia..=D

cik mun said...

@ros_reeza buatla..nnti bole kasi mun skit..hehehe

cik mun said...

@Cik Marble..! iye..kwan mun sendiri ckap susah nak buat tu..die sangat sensitif..

aisya said...

tak pernah rasa pavlova.. teringin jugak nak buat nnti.. =)

IntaNBerliaN said...

sedapnya.. tingin n mkn tp g kedai kek xpnh ada...

merahitujambu said...

nak pavlova tuu please

✿Lady Ainaa✿ said...

Ya Allah!!!! sedapnyaaaaaaaaaaaaaaaaa.... nak rasa juga.. siapa yang pandai buat kek nie, memang terbaik la... huhuhu

redza said...

nak strawberi sebijik hehe

nn lylyn said...

sedap kek tu ^^

salam prkenalan

E'in said...

e'in suke mkn pavlova.. yummy!!

tirahzairi said...

nyum2...hihi

shedameor said...

mak ai, sedapnyaa. bagi resepi pleasee. hehe

nini said...

wow....sedapnya....!!!!

KinosKoko said...

nampak mcm best je..syok nya buat time raya ni..hehe