Thursday, July 5, 2012

bersama ustaz Don



semalam mun digemparkan dengan pembatalan kelas selama due hari berturut2 oleh lecturer kesayanagan mun..
sedey wooo..
hah..tipu je..
tahu je klas cancel trus melompat kegembiraan..

disebabkan kelas dah batal..
arini dapatlah mun join program 'ramadhan bulan tarbiyyah'
bersama dengan ustaz Don Daniyal
di Uitm Puncak Alam..
banyak input2 yang berguna yang mun dapat hari ni..
antaranya tentang puasa ganti, bayaran fidyah, puasa sunat, hukum2 dan banyak lagilah..
ceramah die pun santai je..so xla mengantukkan..
sambutan pun amat menggalakkan dari pelajar dan jugak staff2 kat sana..








Alhamdullilah..harap2 dapat join lagi program2 macam ni..bole mun blaja banyak mende..yela..ilmu agama mun ni pun seciput je..selagi mampu mun nak blaja banyak2..









7 comments:

Anne Nurain said...

mcm tak caya je cik mun sedih kelas batal.. haha..

E'in said...

wah untung laa dpt dgr ceramah ustaz don live.. huhu

TwIstiEs*meSti Mau* said...

ni ustaz twisties don ade buat ceramah kat hard rock cafe..jom la mai ramai2...hahaha...

mun2..... ;))

shedameor said...

kelas cancel sedih ? *bangga dengar. hehe

MizzTina said...

huwaaa..syioknya

✿Lady Ainaa✿ said...

wahhhh, untungnyewwww dpt pegi ceramah ustaz don.. wah wah!!!! ena teringin nk pergi dengar dy ceramah

IntaNBerliaN said...

tingin gak dgr ceramah ustaz don ni... tp kat area sini xda la plak.. :-)