Thursday, June 2, 2011

kelip kelip~

..ASSALAMUALAIKUM..

semalam mun pergi i-city!!!!
dah lama teringin nak gi sana..
serius seronok..
sangat2..
even orang kata kat sana bukan boleh buat apa pun sekadar tengok lampu je..
tapi best apa..
banyak gile lampu..
   warni warni...cantik...
nak masuk i-city tu sebuah kete kena bayar rm10..
macam2 jenis lampu korang boleh tengok..
mun masuk snowwalk tu..
seorang masuk kena bayar rm25 ye..dapat baju sejuk tu sekali..
tapi bile dah keluar kena la pulangkan balik baju tu..
sejuk gile kat dalam tu..
kebas rasanye kaki dengan tangan..
beku..
anyway..
mun really had fun kat sana dengan kawan2..
lain kali kite pergi lagi ye..
tapi yang malangnye kena tahan dengan pak cik guard sebab balik lewat sangat..
  aduyai..




























4 comments:

cinta siswi said...

ngee..
mun pegi xajk siswi eh..hehe...
xpenah smpi lg..
mklumlah jauh..huhu..

cik mun said...

hehehe..mun pun tu first time gi sana...
klu dtg shah alam jom la kite gi sama..
hehehe

♥e'in♥ said...

bestnye! e'in pon lom penah g .. bile tah dpt g sane.. sobsob..

cik mun said...

alala..nnty kite gi sama ek..