Wednesday, June 1, 2011

Adinda Evans'!!

..ASSALAMUALAIKUM..

siapakah adinda evans'????
korang tak tahu ke???
famous gile sekarang diantara para2 blogger disebabkan entri die yg sangat 'jujur' itu..






apa nak jadi lah remaja zaman sekarang..
terdiam terkaku xtahu nak cakap apa dah..
teruk sebegini sekali ke akhlak remaja sekarang..

sigh**mun pun remaja jugak..

kalau xpercaya boleh baca sendiri kat blog beliau:

7 comments:

Cik Mimie said...

hahaha..gilak brani ini olang..aiyoo..bdak2 zmn skrg mmg mcm2..

cik mun said...

hahaha..itulah..die rasa hebat kot dapat hebohkan menda2 macam ni..

qellissa said...

minah tu bajet cun dik oi..dia x sedar by the time umur da meningkat baru dia sedar betapa pentingnya virgin tu..even klu kena rogol sekali pun , tak payah nak open sgt bgtau org..tgk gaya bertukar2 bf pun org dah meluat..so x boleh nak salahkan lelaki klu dia kena rogol..coz she ask for it rite?

cik mun said...

aah..die xtahu lagi pentingnye jage sume tu..bile dah sedar nnty..menyesal pun x gune jugak..

sorrysorry said...

Ade jugak orang macam ni ekk? Tak nak pulak heboh kat TV ke apa. Malu nyerrrr

sorrysorry said...

Hurmmm dah tak boleh tengok dah post tue..

Enchaoz said...

this is just a humble opinion k.. die mmg ptt bersalah dgn diri sendiri sbb merendahkan harga diri sendiri bila dia buat pernyataan macam tu, tapi tak perlu kot nak hebahkan benda ni.. sbb bila hebahkan benda macam ni, buka aib orang, kan dpt dosa jugak.. anyway cik mun, ecah doakan cik mun sentiasa terpelihara drp melakukan sesuatu yg terpesong, amin. (^_^)v