Tuesday, February 11, 2014

Segmen 12 Jam Bloglist #7 Mialiana.com


Pencarian bloglist bagi bulan Mac dan April 2014 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 12 Februari 2014, iaitu tepat jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #7 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?


12 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 28 Februari 2014.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...





41 comments:

unsecretostory said...

All de best Cik Mun :)

Cik Puan Rara said...

selamat ber segmen =)

Fuza Musa said...

All d best...dengan program macam ni kita dapat tambah kenalan, InshaAllah

msredcheesecake said...

akk join jugak... good luck

Cik Itah@RRP said...

salam. selamat bersegmen mun :)

Fizi Zaidi said...

selamat bersegmen :)

Nurul Hidayah said...

Jenjalan dari segmen yg sama.. Good Luck!

Khir Khalid said...

Slmt bersegmen.. saya pun baru join.. all the best Mun.. :)

Aku Penghibur said...

selamat bersegmen, all the best ^_^

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

semoga berjaya cik mun.. :D

Syuhada Baharudin said...

datang singgah dari segmen yang sama.
semoga berjaya ye cik mun..

http://www.syuhada1981.com/2014/02/segmen-12-jam-bloglist-7-mialianacom.html

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Good Luck Xik Mun.

Eimma Esmail said...

gud luck cik mun ;)

Ichsan Afriadi said...

Semoga sukses dengan segmen-nya. :)

PakcikLie PCL said...

salam CikMun , semoga berjaya dlm segmen Blogger Mia juga.

athiqi ariff said...

all da best cik mun

shasha yacob said...

selamat bersegmen cikmun. saya datang dari kampung sebelah.

Fuza Musa said...

all d best Cik Mun

muhammad azuan said...

rajin cik mun join segment :) good luck k :D

E'in said...

all the best mun.. :)

Aimy Razali said...

semoga berjaya cik mun . .
Aimy follow sini , ,

http://www.aimyrazali.blogspot.com/2014/02/1-topup-giveaway-contest.html

Razi ten said...

With this much good luck wishes, Im sure you can win inshaaAllah xD

Akeyla Azmi said...

goodluck kak mun :D hehehehehe

aisya said...

selamat bersegmen :D

S. Faezah said...

alaaa..da terlepas..gud luck cik mun :)

zaza zehra said...

selamat bersegmen ^__^

MaMa Rey said...

Slmt bersegmen Cik Mun..good luck ya ^-^

Gee Lion said...

good luck cik Mun.. =3

Mia Liana said...

Salam... Terima kasih kerana sudi join Segmen 12 Jam Bloglist #7 Mialiana.com.

Senarai peserta telah dikemaskini dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 28 Februari 2014.

Semoga berjaya (^_^)

shasha yacob said...

Saya datang dari planet yang sama, dan ditugaskan untuk mengawal kawasan disini. Hihi, http://kamihardsman.blogspot.com/2014/02/segmen-12-jam-bloglist-7-mialianacom.html

Yang baik hati - Shasha Lopez

ros_reeza said...

all the best MUn.,.

AyuInsYiraH said...

salam..ayu dtg dari segmen yg sama... ada masa singgah la ke blog ayu... ayu ade buat segmen juga..tq..

http://www.ayuinsyirah.my/2014/02/segmen-12-jam-bloglist-7-mialianacom.html

Akeyla Azmi said...

weee~~~
goodluck kak mun hikhik :D

muhammad azuan said...

best of luck cik mun :D

Akeyla Azmi said...

:D :D

shasha yacob said...

singgah malam yerr ciktimun. hihi :D

Mas Zull said...

assalamualaikum...mama dtg dr segmen yg sama....gud luck...:)

Maria Firdz said...

Salam Ziarah dari segmen yang sama
Semoga berjaya :-)

http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2014/02/segmen-12-jam-bloglist-7-mialianacom.html

Alynn Nyzaa said...

selamat bersegmen ye ^^

zulhilmi tempoyak said...

best of luck. .

Nadratul Syazwana said...

Rajinnya cik Mun join giveaway. Goodluck cik Mun! :)