Wednesday, January 22, 2014

1 #rahsia



mun ada rahsia nak share..
huhuhu


citer mun~, doodles, kiri, kanan, #rahsia, masalah, right, left, pening, confius,

mun xdapat nak bezakan kanan dan kiri
selalu konfius
dari sekolah lagi..
sebab tu mun xberapa suka kawad

lepas tu jadi masalah bila mun drive..
yela..kawan duk cakap pusing kiri..
mun pulak dah pening..kiri mana satu..hohohoho

ada tips tak macam mana nak selesaikan masalah ni??











27 comments:

Aswan Azmy said...

haha..selalu jugak macam ni..follow kedudukan tangan..baru tak confius..

Cheq Eem said...

gantikan dengan sebut tangan.... tangan makan (kanan), tangan sebuk (kiri).. :D

MaMa Rey said...

Owhh..igtkn rahsia apa td hehe..sy pn prnh mcm ni Cik Mun..cra sy ingt ialah kedudukn lencana n nametag skolah sblh kiri dl..asal kiri ingt lcna n ntag..x lcna n ntag kanan hehe

Normi Nieza said...

alamak ssh jgk tu mun..huhu

unsecretostory said...

Hahaha . comel jea. Cuba ingat sebelah jea. Mun kidal ke tak? Kalau tak ingat jea tgan makan nasi tue. Haa for sure kalau sebut kiri mestila berlawanan kan. Tips ke? Ahahaa. pendapat aten la, aten selalu cemni gak :p

Khir Khalid said...

Bantai je Mun asalkan jngn langgar tembok sudah hahaa.. :D

S. Faezah said...

comel lah mun ni..hehe
klu kalut2 sy pon sllu tertuka kiri n kanan :p

S. Faezah said...

comel lah mun ni..hehe
klu kalut2 sy pon sllu tertuka kiri n kanan :p

Invisible Me said...

Hehe. Dulu2 kalau nak bezakan mesti tengok tangan mana yang guna untuk makan dan tangan mana yg sebaliknya. Hehe

Invisible Me said...

Mun, jom membeli dengan diskaun kat SINI :)

Gee Lion said...

this is psychology symptom.
tak try cek dgn doctor ke?

Nur Hamizah said...

Hihi sama dengan abang miza. Ibu nasihat, cuba fikir.

Mana tangan untuk makan ? = Tangan kanan.

Mana tangan untuk cebok ? = Tangan kiri.

And now abang alhamdulillah dah mahir kanan kiri ^_^ Wallahu A'lam.

Nur Hamizah said...

Hihi sama dengan abang miza. Ibu nasihat, cuba fikir.

Mana tangan untuk makan ? = Tangan kanan.

Mana tangan untuk cebok ? = Tangan kiri.

And now abang alhamdulillah dah mahir kanan kiri ^_^ Wallahu A'lam.

Cik Itah@RRP said...

masalah besar ni haha bahaya bila drive..

Akeyla Azmi said...

allah.......
kesiannya kak mun hihihihiks
apa kata hafal mulai now?
suruh lah kawan/adik/sape2/ pakwe pun boleh :p ehehhe suruh diorang test lah kak mun sampai lah kak mun hafal dgn sendirinya hiks

Akeyla Azmi said...

best of luck kak mun hehhehe

asha hana said...

haha hana dulu mcm nie jugak. tp lama2 dah ok dah. tak apa. cuba berlatih perlahan2 cik mun :)

shasha yacob said...

Dah parah sangat rahsia cik mun nih . tak pah, nanti dekat ruma kalau ada masa lapang , belajar pusing kiri kanan, geleng geleng kepala. ke dengar lagu yang ada perkataan kiri kanan tu. cube ikut rentak pusing kepala. kalau dah konfius sgt. cik pun xtau lahh. haha

ros_reeza said...

ops..rahsia?.. alamak, ada orang sebelah dah tahu ni,,acaner?.. hikhik.
Sorry Mun, Ros tak tahu macam mana nak solvekan problem Mun ni..

Alynn Nyzaa said...

Setiap kali sebut kanan, angkat tangan kanan.
Sebut tangan kiri, angkat tangan kiri.
Kalau boleh ngan kepala2 sekali gerak ikut arah kanan/kiri tu. Hehe..

Lama x blogwalking, so tumpang lalu singgah baca entry.. XD

http://alynnnyzaa.blogspot.com/

ika zulkefli said...

sbar ye cik mun, ika nak bagi tip pun taktaw..:)

Amanina Mads said...

sama la kita... selalu pening. huhu

Atiqah Wadiah said...

Kena praktis selalu cik mun..selalu bermain dgn arah kiri n kanan..InsyaALLAH nnt blh bezakan ;)

athiqi ariff said...

erkkk...ya ke mun? klu cm2 tau beza clockwise n anti clockwise x?huhu

Akeyla Azmi said...

xD kak mun ni lawak.
hehehehe
dah dapat bezakan ke belum kak mun oi

Shark Kay said...

cmner ek.
susah jugak tue..
mungkin sbb gabra sampai x tahu beza kanan kiri..
next time kena cool dan bertenang.
rasanyer boleh kot.

Wan Maruzen Wan Husain said...

Parah-parah.....berangan ye...hehehehe