Monday, June 10, 2013

update pantas~


hai semua
watsup!!
hohoho..
ekceli xbole lama2 update entry..tp nak update jgak..
xkire xkire xkire**dengan nada mengade
meh nak story skit2 ape yang mun buat sepanjang mun xupdate ni..
kalau ade masa mun akan cite detail ye..
emm..
mun ade gi sunway lagoon..hehe
mestila seronok bile ke sana..
yang ni nnti mun akan buat entry khas..huahuahua
bajet femes la nak buat entry khas..
xpe..xkisah pon..nak jgak..

lepas tu mun mun dah tgk cite epic..
ala cite kartun yang orangnye jadi cinonet tu..comel2 je..
seyes best..gamba die cantik :)
kalau tgk 3d rasenye lebih awesome kot..
mun nak save budget mun tgk yg bese je..hahaha




mun jgak dah tgk cite fast&furious 6 yang dikatakan hebat sangat tu..
tapi memang best pon..
aksi2 yang buat kita xsenang duduk kat kerusi tu..
even mun xpernah tgk episod yang sebelum2 ni..
bole paham tengok cite yang berepisod ni..hebat x mun..
ekceli xjgak..penat si jantung hati explain..
hahahaha..



ohye..sijantung kita dah balik..
nampak x muka kite berseri2 ni..shine bright like a diamond gitu..
hehehe..
and opkos kita dapat buah tangan yang sangat menyentuh ati plus awesome cute
terima kasih awak..
nak tahu die bagi ape..hah..ni kena tunggula~

lagi..
mun ade ke melaka..
buat ape??
emm..bercuti la..
ni dah yang ke 3 kot mun ke melaka..
tp kali ni memang untuk berjalan2..yg first sebab praktikal dan yg second sebab nak amek exam.. 
so mun sempatla naik taming sari tu lagi..naik beca round2 melaka..
nak naik duck tour melaka tu..tp dah full..xsempat..besela..mun gi time cuti skolah..
sempat juga makan ikan bakar dekat sungai duyong melaka..
best sangat >_<
and ramai sangat orang kat kedai tu..nasib baik kteorg dah reserve tempat..
fuhhhh

sumber google

then, baru2 ni dak najla baru sambut birthday die yang ke dot dot..
mun xsempat nak kol..kredit xcukup..
hohoho..
happy birthday najla chomel..
muahhhhhhh.
semoga panjang umur n murah rezeki ye..
semoga cepat2 kahwin!!!

tahniah untuk mama irine sebab selamat melahirkan baby gegurl yg sangat comel..
tengok baby die buat mun teringin nak ade baby jgak..
hohohohoho

sumber insta irine



okla..tu je..
bubye~


11 comments:

redza said...

fast & furious 6 memang best...

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

Ya Allah! irnie dah selamat lahirkan anak ke??? tahniah!!!

Mysara Ab Rahman said...

wah..byknyer cter drangkumkan...baby irene tu comey kan? sepet je mata dye

Anonymous said...

Fuhhh.baca entry mun kali ni macam nak tercabut jantung.sebab baca dgn pantas.update pantas kan. Hihi. Sonok lah dye en.kapal dah balik. Kawen cepat2 taw - najla

||aLeaSaRa|| said...

hahahaha kak lea pun baca semua ayat sungguh2 he3...epic dah tengok best.F n F tu tak sebab tak sesuai bawa anak2 huhu.taming sari teringin jugak nak naik.


Mime MF said...

waaa tak tgk lg FAF6 tuh...emmm comelnya baby irine...!!>,<

BUNDA a.k.a KN said...

assalamualaikum,

salam jumaat dari bunda..

E'in said...

pegi sunway lagoon xhajak pun...

Mya said...

waaa byknye aktiviti... mya xtgk lg cite fast furious tu..

Sya Chot .. said...

xsabar tunggu,brang apa la yg mun dapt dri tersyg tu..hehehe

MaMa Rey said...

byknya aktiviti cik mun..:)

comel anak irine tu..tahniah irine