Thursday, May 16, 2013

shoutbox



selamat pagi semua....
dah breakfast blom
mun nak tnye ni..
nah tepet satu gamba dulu..



korang punye pon jadi mcm ni ke??
mule2 mun ingatkan internet connection mun slow or ade problem..
tapi even banyak kali refresh die jadi mcm ni..
so mun tukar balik gune cbox


jadi mun xdapat nak bw kat blog yang tinggalkan jejak kat shoutbox mun yang lama tu..
mohon sape2 yg follow or tinggalkan jejak 
tinggalkan link korang ye..
nnti mun menerjah kesana..

have a nice day peeps~




19 comments:

Mysara Ab Rahman said...

mai pn ada jmpa prob tu wkt bw..xdpt nk tgglkn jejak

najiah shaharain said...

sama jugak ..dari smlm lagi.saya pun dah tukar cbox..huhuhuh

Cik Mun said...

@Mysara Ab Rahman itula..susah nak bw..

Cik Mun said...

@najiah shaharain nasib baik mun still ingat passwrd cbox..hoho

E'in said...

ein xgune shoutbox... hihi

redza said...

ohoo tak perasan pulak..saya jarang tinggal jejak kat shoutbox..blog saya pon xde menda alah ni hehe

boni kacak said...

senang cerita, buang je shoutbox tu.hehehe. leceh pakai tu. siap ada yang letak link iklan dorang lagi dalam tu nanti

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

best ke guna shoutbox ni?? ena tak letak un... huhuhu

NANG NOR AZIMAH LONG NADZRI said...

hehe , entah la...sy pn x tahu , cam leceh je guna bnd ni..

Mime MF said...

a'ah...sy punya pun jd cmtuh...sebelum ni pun sm..

Ara Afiq said...

shoutbox skunk asyik nk prob aja kan.

MaMa Rey said...

sy tak letak shtbox dlm blog..

edlidza said...

i punya ok .... :) hurmmmmm....

E'in said...

dtg sini lg... hihi

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Mya said...

hopefully now da oke da box tu hee :)

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.