Monday, April 1, 2013

gigi putih macam fazura








tengok..
cantekkannnnnnn
memandangkan mun ni mudah terpengaruh dengan iklan2 di tv..
so mun pon beli satu..
manelah tahu bole jadi cantik macam fazura..blink blink**
ok maybe not cantik as fazura..but gigi cantik macam fazura..
so kena tunggu seminggu untuk melihat hasil die..



xlupa pakai dengan berus gigi 360 colgate yang baru ni..

gambar sumber dari atok google..
maapla..mun dah gune berus ni so malu plak nak letak gambo kat sini..


maybe mun boleh jadi duta colgate plak..hahaha


bubye
assalamualaikum..





11 comments:

Mykedai 2U said...

gigi saya sentiasa putih :)

nak tau link kita popular ke tak
check kat sni :

http://mykedai-2u.blogspot.com/p/link-popularity-check-how-popular-is.html

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

wow, ni yg nak jeles ni.. nak beli gak.. apapun, gaya sis tu macam emma maembong.. cantik!

shuhaida saad said...

ini menyebabkan saya jeles.. hehehehe.. nak cuba la nanti.. :)

Mime MF said...

huhoiii nk try gak le cmni..mau gigi putih mcm fazura gak le...heee :P

Nurfatin Atikah said...

nak jugak gigi putih mcm fazura, tapi kena tunggu ubat gigi skrg habis dulu baru boleh beli ;)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Akak & hubby dah try seminggu dah...tapi tak tahulah ada perubahan ke tak..:-)

syahirah said...

fuyyo gigi putih melepak.
=D

Nurul Amanina said...

nak kena beli jugak ni. wakakaka :D

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

cntik betul pakaging die

Tuan askalani said...

teringat kat doktor gigi.. :)

Nieyxzha Hassan said...

Akak pon beli satu minggu lepas...nak putih jugak tp harga boleh tahan la jugak mahai..benda elok mane de yg murah kan skang -.-