Tuesday, April 16, 2013

skytrex


watsup!!
hehehe..apa khabar semua..
alhamdullilah..mun sihat2 je..
last week..mun gi main skytrex..reunion sekolah part 1
serius ohsem..

skytrex ni terletak di bukit cerakah or taman pertanian  shah alam
skytrex ni merupakan satu aktiviti yang menggunakan banyak imbangan badan..
ala..xslalu exercise pon bole buat..macam mun..hahaha
korang akan pergi dari satu pokok ke satu pokok menggunakan macam2 cara contohnye 
flying fox,titi, hanging pipe, tarzan, 
and macam2 lagila..
mula2 tu gayat la jgakkan..tp lama2..korang just fikir nak completekan track tu je..
sebab dah xlarat..hahaha..
die ade 3 pilihan challenge yang korang kena pilih..
little adventure, big thrill and extreme challenge..
mun aritu pilih extreme..so die banyak sikit halangannye..heeeeeee


kalau nak tahu lebih lanjut..
korang bole pergi ke dorang punye official page (tekan sini)
sebelum pergi..pastikan korang book dulu ye..die kena order secara online..so senang..xpayah korang ulang alik dari tempat tu semata2 nak book..
jangan lupa bawak air ye..
sebab once korang dah ade kat atas tu korang dah xbole trun..
lebih kurang 2 3 jam jgak nak completekan track tu..
so..
jomla,,

seronokkkkkk

sumber:official page skytrex

mun xbawak fon waktu pegi haritu..
so xde gamba nak tepet kat sini..

hohoho..
have a nice day~


4 comments:

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

bestnya!! ena suka buat aktiviti macam ni, tapi uia tak ada pun nk buat aktiviti amal kat sini... wahhh jeles sama sis

redza said...

aktiviti yg menyeronokkan

Lyana's Page said...

wah, best tu.. nnt ada masa boleh pergi :)

Mieya Atiera said...

wah. bestnyaa