Saturday, June 16, 2012

walk as disabled







ni adalah salah satu program yang dianjurkan oleh persatuan pelajar pemulihan carakerja (PPPCK)
event ni bertujuan untuk kita rasa sendiri bagaimana susahnya untuk menjadi orang kurang upaya..
agak penat..tapi seronok tengok semua orang enjoy dengan program ni..
even ada la skit kecacatan tu tapi okla..program ni dikira well done..berjaya..









tiba2 rasa bersyukur kita dilahirkan tanpa apa2 kecacatan..
alhamdulillah



10 comments:

kura said...

mcm best je program ini utk kesedaran :)

shedameor said...

bersyukur dilahirkan sempurna :)

shawn razaleigh said...

bersyukur.


kesian depa. :'(

baguih aktiviti cemni.

eh tapi cemana kalau depa pk mcm kita persendakan? *just terfikir je. hee

mira razak said...

best aktiviti nie. dapat rasa kesusahan org lain kan. ;p

chemay said...

program yang bagus.
mampu bagi kesedaran kann.
:)

msredcheesecake said...

Syukir dilagirkan sempurna.... Program ni bagus kan? Mengingatkan kita...

hani said...

alhamdulillah kte sempurna. klu tgk warga oku ni buat kerja ape pun, mcm kagum kn?

Hasrina said...

ye betul tu. alhamdullilah

E'in said...

alhamdulillah.. kite lahir sempurna..

merahitujambu said...

besyukur dgn apa yang ada..alhamdulilah..kita cuba jadi diorg susah kan??apa ntah lagi diorg kan nk hadapi liku2 hidup ni