Thursday, August 6, 2015

kek bunga


mun sekarang suka betul tengok kek2 ni
kat instagram sekarang ni pon banyak bisnes2 kek online..
so mun slalu la stalk kek2 tersebut..
serius cantik..
kalau dapat ni..xmakan agaknyaaa
sebab cantik sangat..
heheheehe




kahwin, list kahwin, buttercream flower cake, flower, flower cake, kek bunga, kek cream, kek sedap, cantik, wedding, flower wreath,






kahwin, list kahwin, buttercream flower cake, flower, flower cake, kek bunga, kek cream, kek sedap, cantik, wedding, flower wreath,

kahwin, list kahwin, buttercream flower cake, flower, flower cake, kek bunga, kek cream, kek sedap, cantik, wedding, flower wreath,


kahwin, list kahwin, buttercream flower cake, flower, flower cake, kek bunga, kek cream, kek sedap, cantik, wedding, flower wreath,


kahwin, list kahwin, buttercream flower cake, flower, flower cake, kek bunga, kek cream, kek sedap, cantik, wedding, flower wreath,


kahwin, list kahwin, buttercream flower cake, flower, flower cake, kek bunga, kek cream, kek sedap, cantik, wedding, flower wreath,





kahwin, list kahwin, buttercream flower cake, flower, flower cake, kek bunga, kek cream, kek sedap, cantik, wedding, flower wreath,



kahwin, list kahwin, buttercream flower cake, flower, flower cake, kek bunga, kek cream, kek sedap, cantik, wedding, flower wreath,
 ni dari kak azlita..
mun selalu pegi blog dia tengok resepi2..
yang lain sumer ambik dari google..heeeee


maybe ade pasangan nak kahwin tercari-cari idea untuk deco kek nanti..
bolehla korang buat macam ni :)








14 comments:

NuSaNa NoSa 91 said...

kekkkk.. keen suka makan kek.. ^_^

tapi kek-kek yang cantik macam ni, rasa sayang plak nak makan.. T_T

keen~ said...

kekkkkkk.. keen suka makan kek.. ^_^

tapi kek-kek yang cantik macam ni, rasa sayang plak nak makan.. T_T

Dilaella Ella said...

cantik sangat hiasan kek tu, sy pun suka lawat blog kak Azlita.. belajar resepi dr sana

emma diana said...

Kalau cntik mcm ni , nak makan pun sayang huhuhu

Aniey Yusoff said...

cantiknya...perfect bunga2 tu..

Anak IbuAyah said...

wahhh kalau mcm gini lah bunga die,mcm real, confirm pk 2 3 kali sebelum mkn haha

kisah earty said...

singgah sini.. :)

hamizah che mat said...

cantiknyaa
JOM FOLLOW SAYA

puteri airyn said...

Wow cantiknya kek ni.. memang trend sekarang ni kek digubah macam ni..tambah2 utk hantaran pengantin..

Mime MF said...

cik mun, sama la kita...sy pun selalu usha deco cake yg lawa mcm ni dekat IG..serius cantik & kreatif sgt dorg..:)

Athirah Zain said...

cantiknya, tak sanggup nak makan ni,,,

Pha Is said...

cantiknya.. sayang nk makan.. hehehe

Nurmadihah Mardhiah said...

mak aihh, cantiknyaaa. sayang nak makan

naaisyah said...

Wahh cantiknya kek dia! bestnya kalau pandai buat hehe