Friday, June 6, 2014

entry rindu


hai semua
maaf sebab dah lama mun tak berkunjung
 ke blog korang semua
semester ni amat amat dan teramat
memenatkan
dengan program
test dan
assingment yang berlambak2
huisshhhhhhhhh
lagi 2 minggu lagi mun akan menghadapi final exam
so kena struggle sikit
doakan mun berjaya ye :)

maybe lepas final
mun akan berblog puas2 :p

okbai
ohye..





nah
mun belanja satu gambar
heeeeeeeeeeeeeeeee



cik mun, #caramun, skirt,shwalbyvsnow, beattle skirt, rindu, #ootd, muslimah, fesyen, style muslimah,










14 comments:

Aqilah Azmi said...

hihihi bestnyaaa kak mun xD

Jia Rizaira said...

Good luck utk final exam....berjuanglah sehingga ke titisan dakwat pen yg terakhir..

Ikhmal Yusoff said...

besau spek..mata lalat!hehe

Al-hafiez Abdul Masid said...

Goodluck final exam. Lepas tu boleh enjoyy xD

Cinta hazanis said...

comel cik mun kita. hehehe :)

ros_reeza said...

pewitt... hihi.. moga berjaya dalam exam tu ye Mun :)

Mysara Ab Rahman said...

Gud luk mun final exam! Do ur best!

Mime MF said...

good luck for exam cik mun!! ;)

anis scha said...

Good luck! :)

cheekychubbycutegirl said...

gudluck exam :) comey tuan blog ni.hehe

Siti Asiah said...

akak pun lama tak berkunjung kat blog Cik MUN, rindu nk tgk Mun yg comel gorjes ni, ahaks...good luck dear...(",)

Pykaa Pdott said...

Good luck sis mun :)

Nadratul Syazwana said...

Goodluck cik Mun. Biasalah student busy dengan assignment test semua. Hehe tp maintain comel

aRz MoHa said...

hmm rasa macam pernahjugak jejak di blog yang bloggernya jugak student puncak alam. apa pun semoga berjaya