Saturday, March 16, 2013

melakau..



baru2 ni mun ade pergi melaka..
not for holiday but mun amek muet mun kat sana..
tapi bak kate org sambil menyelam minum air kann..
jadi kawan mun selaku tourist guard kat sana dengan jayanya
telah membawa kami bersuka ria di melaka..
kesedaran nak amek muet tu memang xdela..
sebab tu la mun xleh nak jawab..huahuahua (T_T)

ekceli ni bukan first time mun ke melaka..
sebelum ni mun pernah praktikal kat sini..
bagi mun melaka ni sangat seronok..
mungkin ni tempat perlancongan so die ade mcm2..
tempat die pun cantik >_<
mun sempat naik pirate ship dengan rumah hantu..heee
seronok~~












thanks budak sebab sudi bawak kiteorg jalan2..
muahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
lain kali bawak la lagi ye



9 comments:

redza said...

melaka bandaraya bersejarah memang best!

Hanida Moss said...

dulu sis study dekat mmu melaka. time dulu tak secantik/selawa/sehebat sknrg. bila dah habis study, baru melaka secantik sgt mcm sekarang. mmg best melaka, makanan murah! rindu memory sana :')

nini said...

bestnya...tengok gambar pun dah rasa jeles..hehe

ifnirsweet said...

bes x msuk umh hntu?hehe.ifnir penakut.hihi

selipar putih said...

wah bestnya melakau..hehe..lama dah aku xpegi

ros_reeza said...

bestnya jalan-jalan Melaka :) dah lama tak gi sna.. last pergi last year, tu pun sekejap je..

LiLy @ MaMaQiStInA said...

bestnya...dah lama tak jalan2 kat Melaka...

Ainur Athikah said...

Wah bestnya jalan2. Saya jarang pergi main benda2 macam tu. Mesti seronok tak terhingga, senyum lebar tak terkira. Betul tak?

Haruno Hana 하나 said...

tak pernah pergi Melaka lagi :)