Thursday, January 10, 2013

hospital kulim




so mun dah ade kat kulim selama 7 minggu
viva 
case presentation
sumernye dah selesai..
alhamdulillah

perkara yang paling mun xsuke kat sana adalah
ANJING!!!
banyak sangat..
tiap hari kteorang kena cari jalan yang berbeza supaya xbertembung dengan anjing2 tu..
pernah sekali tu anjing tu follow jw kteorang kat belakang..
serius kecut perut..
klu boleh jantung mun nak terkeluar kot time tu..

hospital plak..
ok..
best..
therapist yang sangat awesome..
baik sangat..
kiteorang banyak rasenye menyusah dorang..
tapi dorang ok je..
xde marah2..tengking2..
mun dapat belajar macam2 kat sana..
patient pun sangat sporting..
and peramah!!
sedih rasenye nak tinggalkan patient2 sebab teringin sangat nak tengok dorang sembuh..
seronok tau bile ade sedikit improvement kat patient..
kiteorang yang terlebih eksited..
okla..
ni la department pemulihan carakerja kat hospital kulim..









opsss..
tertepet gamba sendiri plak..
hehehe
okbai





goodbye kulim
and welcome johor..




17 comments:

~didiey~ said...

mun practical ke kat situ?

Cik Mun said...

@~didiey~ aah..mun praktikal kat situ..

✿A I N A A✿ said...

wahh mun ambil kedoktoran ke apa ni??? ishhh selamat berpraktikle ye?? take care there... hikhik

Sya Chot .. said...

gamabr yg paling bawah tu ,yg paling menonjol aw..hehehe..mun ambik kos apa yer??wahh mmg best la kn praktikl sana..hehe :)

Cik Mun said...

@✿A I N A A✿hehe..mun bukan doktor..

Cik Mun said...

@Sya Chot .. mun ambek kos pemulihan carakerja..bahagian exercise2..

fazrulnoor said...

logo kat baju yang mahal tu..anyway, good luck k

afisya afida said...

awak Jb kat mana ek ?

redza said...

nasib baik anjing tu tak kejar..kalau tak lari xcukup tanah

Hanida Moss said...

selamat berkhidmat mun. :)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

praktikal ye..all the best ye...~

MaMa Rey said...

nasib baik anjing tu tak geget..
sy pun takut dgn anjing..

Nur Zafirah said...

kulim?tempat buah hati kite :)
anyway, good luck in practical :)

Shawn Razaleigh said...

tera lah physiotherapy. awrrr!

goodluck

MizzTina said...

comel je pakai uniform tu..

nn lylyn said...

praktikal sni?

Cikgu Ma said...

misi rupanya...