Thursday, January 3, 2013

happy new year!!


bismillah

sedar tak sedar dah masuk 2013 dah kan..
sekejap je masa berlalu..
umur pun makin bertambah..wuuuuuu
tapi perangai mun mcm budak2 lagi =_="

bile masuk tahun baru mesti ade azam barukan..
tapi mun xfikir lagi ape azam mun..
mun sibuk dengan praktikal smpai mun rase xmacam tahun baru pun..

so ape azam korang tahun ni???
mane tahu bole jadi azam mun jgak..




21 comments:

kajaharuna said...

azam tahun ni.. nak hidup jadi lebih baik dari tahun lepas..

selamat tahu baru :)

Kebahagiaan Hidupku said...

Selamat Tahun Baru...=D
Semoga menjadi tahun yang lebih baik, amin.

Saya pun prangai cam bebudak gak kengkadng tu...huhu

Cik Mun praktikal..?? Cik Mun umur brapa..??

=)

✿A I N A A✿ said...

selamat tahun baru sis... azam ena, nak dapat four flat dalam MBBS ni.. awwwww... apapun, semoga impian dan azam sis terlaksana

Cik Mun said...

@Kebahagiaan Hidupku mun umur 21 thun ni..hikhik

CikMunBlogger said...

happy new year . hehe . semoga azam yang diazamkan tercapai :D

NIA SI DRUMSTICK said...

azam baru??xsempat pk lg ni mun.ahahaha

kaizen said...

azam thun bru ialah nk beli smartphone sebijik... hahahaha

fazrulnoor said...

nak kurus..bole x azam mcm tu. mest da ramai buat azam tu

Sya Chot .. said...

maintain muda mun..hehehe.. ada apa dgn umur..:P

Rien Rose said...

azam tahun ni nak bahagiakan semua orang yg tersayang.. hehe

fazillatul najla said...

azam tahun ni x nak pegang status single. #eh. tapi, azam saya mun x leh buat azam untuk mun. :P

Aida Omar said...

Selamat Tahun Baru Mun.. semoga tahun nie penuh dengan barakah.. :) aida pun tak de azam.. cuma azam nak jadi lebih baik je. hehe.. Mun praktikal kat mana?

Husnalyas said...

Husna tak de azam. Aci tak? :D

Nieyxzha Hassan said...

selamat tahun baru...

azam tahun ni..may be nak jadi business woman..nak bukak kedai sendiri... nak ada rumah baru...kereta baru..mintak allah permudahkan segalanya.. amin..^^

Syarafi[skyforce331] said...

btw selamat tahun baru cik mun... :D
semoga sentiasa diberkati oleh allah :)

Cikgu Ma said...

moga lebih baik dari hari semalam...^_^

anamizu kaito said...

Salam tahun baru Cik Mun!!!
cik ana takde azam baru
pon.. cume tahun ni cik ana
nak achieve wishlist yg tahun
lepas punye yg mane belom capai..
inshaAllah mudah2an tercapai
tahun ni..hehehe

Terime kaseh singgah + folow
blog cik ana :)



salam kenal,
cik ana

aini shahroni said...

nak tahu tak siapa pemenang Segmen: Apa Kata Mereka?? jom baca disini Segmen:Apa Kata Mereka?-Dan Pemenangnya ialah!!! (bunyi dram)

Maria Menado~ said...

betul. alamak. tahun ni tambah usia.. huwaa..~

E'in said...

selamat tahun baru mun...

azam e'in tahun nie, erm..... nak jd tunang org... leh x? hahahahaha

Anne Nurain said...

sy x sempat nak pikir azam taun baru, bz dengan final exam.. skrg dah habis tp msh x tpikir lagi apa azam taun ni.. hehe..