Thursday, October 11, 2012

bye2 sem 5



alhamdulillah..
semuanya dah berakhir
yeayy!!!
goodbye sem 5..
semoga kita sume dapat result yang gempak2 ye..
and dun forget each other kay..
ni last sem mun kat puncak alam..
insyaallah klu result elok..
mun dapatlah sambung degree kat sini lagi..
ape2 pun..
mun harap persahabatan yang terjalin antara kita semua akan kekal sampai bila2..
korang the best..
susah senang kita bersamakan..
jadi nanti jangan lupe contact2 ye..






xlama lagi ade dinner..
nak pakai baju ape ni???
huhuhu





16 comments:

redza said...

kalau dah buat yg terbaik insyaAllah result pun akan gempak

Syarafi[skyforce331] said...

waaah...fi baru nak bye bye sem 4 :D

Syarafi[skyforce331] said...

fi msukkan blog ni dlm bloglist fi :)

Mya said...

semoga dapat result yg cantik! :)

shar90 said...

mesti gempak result... hee
btw... comeel doodle... hehee xD

E'in said...

dh abes belajar ea.. tahniah2.. cik mun punye result mesti gempak punye nanti.. hehe

♥ sitifarhana ♥ said...

wah wahh...tahniah :)

Pykaa Pdott said...

tahniah sis mun , comel doodle tuh eh :)

Hasrina said...

"never say goodbye" ...nada my girl

nn lylyn said...

pkai jubah yg mcm skirt tu cantek tau ^^

chemay said...

mesti sedih dah nak habis belajar kann.
takpee.
insyaAllah dapat rezeki sambung degree pulak kat situ.
aamiin
:)

M Fizan said...

huhu, sebak. tak boleh baca entri pasal perpisahan. apa lagi nak tulis satu. sob sob. sensitive guy here. leave~

Nur Atiqah said...

Insyaallah, result cik mun gerenti gempak!

teha said...

doa bnyk2.. insyaAllah semua nya elok2 :)

Anne Dean said...

wah, uitm puncak alam.. besttt

Izara4eva™ said...

amin.. smoga dpt result yg gempak :)