Monday, July 11, 2011

hina lagu negaraku..

..ASSALAMUALAIKUM..


tadi mun jalan2 kat blog abang ben ashaari
pahtu mun terjumpe ni..
terkejutlah jugak..




gile lah budak ni..
berani betul hina lagu negaraku..
agak2 lah..
mungkin die terlupe kot kat mana die berpijak sekarang..
mungkin jugak die terlupe bahawa die ni warganegara malaysia..
x pun mungkin jugak die lupe bagaimana nak menyanyi lagu negaraku dengan betul..
banyak kemungkinan boleh dipikirkan..
tapi kes ni still dalam siasatan..
takut dia dihack ke..
mana tahukan..hehe
pikir positif**hehe
nak tahu berita yang lebih lanjut > klik sini

7 comments:

TYNTHA LANA said...

Salam. Maaf cik mun,lambat kesini. Lana dari group 8, segmen freaky smnggu 100 follower, maaf tau lambat terjah! huuu. Salam kenal..lana folo sini.. jmpt ke page lana juga ya? ^_^

http://lianapm.blogspot.com/2011/07/seminggu-100-follower-kembali.html

cik mun said...

thanks ye @tyntha lana kerana sudi jenguk blog mun ni..^^

Golden Rose said...

dia ni tak sedar ke asal usul die...asal usul mak pak die....dari die celik smp bleh kutuk lagu negaraku di mana die makan...dari mana mak pak die cari rezki utk besarkan die...tak sedar dek untung....org mcm ni patut dibuang negara sekali dgn family die....biar merempat...baru die akan sedar dek untung

- Z - said...

hukum buang kelaut je org macam nih huh

myhatiku said...

x patut..kita spatutnye bangga dgn negara kita :)

Nor Fadila Rosli said...

dia ni bukan orang jati negara kita kot..:) salam mun..I'm done follow u..cik mun ni suka timun ye?:)

cik mun said...

hahaha..xdelah..sbnarnye siti mun..tapi digabungkan jd si timun plak..