Saturday, July 23, 2011

dah cukup umur

..ASSALAMUALAIKUM..

tepet gambar sikit..


thanks for those wishes..
terharu mun..
cik najla ni buat entry khas untuk mun sempena birthday mun..
nak bace?
klik kat gamba tu
harap2 ape yang cik najla wish tu menjadi kenyataan..
yeah~
alhamdulillah..
im 19teen now..
moga2 dah bertambah umur ni bertambah matanglah mun dalam membuat keputusan..
bak kate ayah mun dah boleh kahwin dah ni..
hahahaha
semakin banyak umur kite semakin dekat kite dengan kematian
harap mun xpernah lupe akan yang maha kuase..
yang membenarkan mun untuk terus bernafas di muka bumi ini..
yang selalu murahkan rezeki mun..
semoga mun lebih tabah untuk menempuh segala ujian yang diberikan..
jangan sesekali berpaling atau putus asa dengan Allah..
thanks untuk kawan2 yang wish..
mun sangat hargainye..
muahhhh
sayang korang sangat~





2 comments:

Siti Arfah said...

Nk wish bezday sempt lg x? :). Hepy bezday ya. Moga sukses dunia akhirat.^^

cik mun said...

thanks ye~