Tuesday, March 31, 2015

projek ENT600



sebenarnye..
mun ada ambik satu subjek ni..ENT600
dimana kiteorang kena design something..
design benda yang baru..teknologi senang cerita
so search la google untuk cari idea
rupanya banyak menda2 unik dah dicipta untuk memudahkan manusia
antaranya

ENT600, occupational therapy, degree, projek, idea, teknologi, unik, pelik, ot, subjekENT600, innovation, technologyinnovation,
pen yang berubah warna 



ENT600, occupational therapy, degree, projek, idea, teknologi, unik, pelik, ot, subjekENT600, innovation, technologyinnovation,

macam kasut roda kot..hehe



ENT600, occupational therapy, degree, projek, idea, teknologi, unik, pelik, ot, subjekENT600, innovation, technologyinnovation,

senang nak tido..xriso jatuh bawah kerusi



ENT600, occupational therapy, degree, projek, idea, teknologi, unik, pelik, ot, subjekENT600, innovation, technologyinnovation,

ni sesuai kalau duduk dalam bas lama2..hehe..xsakit tengkuk nak tido



ENT600, occupational therapy, degree, projek, idea, teknologi, unik, pelik, ot, subjekENT600, innovation, technologyinnovation
bagi mun kerusi ni comel..



ENT600, occupational therapy, degree, projek, idea, teknologi, unik, pelik, ot, subjekENT600, innovation, technologyinnovation,
katil terapung




ENT600, occupational therapy, degree, projek, idea, teknologi, unik, pelik, ot, subjekENT600, innovation, technologyinnovation,

ni sebenarnye extension wire..dia melekat kat lantai..nipis macam seletip..
so xde la orang terjatuh sebab terlanggar wayar



dan paling yang mun xsangka..

 ENT600, occupational therapy, degree, projek, idea, teknologi, unik, pelik, ot, subjekENT600, innovation, technologyinnovation,
khemah bergerak kot..hahaha..
mun pon xtahu ni apa..
macam pelik sangat je..
hehehe




korang ada idea x..apa yang patut mun cipta?















5 comments:

Nurmadihah Mardhiah said...

haha, banyak gak inovasi yang menarik. paling best tilam dalam kereta tu. haha. best gak klo ada :D

munirah :) said...

cipta alat yang boleh taip apa yang kita fikir. takyah sakit jari menaip hahaha :D

Farah Diana said...

yang last tu supaya senang berteduh kalo ujan kot.. hehe.. tapi memang kretip la idea2 semua tuh. kagum ai..

Aisya A. said...

yg last sekali tu agak mencabar minda sikit. hahahahahaha !

Miss Xyz said...

Apesal semua inovatiff nii.

come and take my money! Ahahah