Friday, November 2, 2012

canimals




memandangkan mun tengah bercuti skrang..
memang duk rumah menghadap tv jelah..
salah satu cite yang wajib mun tengok ialah
canimals
cite kartun ni comel sangat..
cite ni pasal binatang dalam tin..
suke sangat main,bergaduh dan cari masalah..


comelkan..


setiap ni ade nama..tapi mun xengat..hee





tengok..incik kura2 pun berlakon dlm cite ni..kihkih

cite ni main kat tv 9
pukul 1.30
hehehe..jomla tengok..



kreatip btol dorang ni..
pasal tin pun bole buat cite..





9 comments:

Anne Nurain said...

comelnya.. tin rupanya, ingatkan soft toys tadi.. hehe..

Izara4eva™ said...

da lama xlayan karton. omey je.. nnti nk tgk gak la.. hehe

shedameor said...

haha, nasib sheda tak minat kartun. kalau tak, melekat dengan kartun ni kang. haha

kura said...

wahhh.. comel dan hensemnya kura kura tu.. fakta nyaaa hahaha

E'in said...

okay, ein xpenah tgk cite nie...

chemay said...

comelnyaaa!
nak try cari kat youtube laaa
heeee
:D

Nizam Ijam said...

comel2 semuanya :)

saya dah update :) jom check

trah zain said...

1.30 [tg ea?mcm best je,, cumilll...hehe

NIA SI DRUMSTICK said...

penah tgk iklan je..xpenah lak tgk cta die..nnti nk tgk la..comelll..ahah